RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Με έκπληξη ενημερώθηκαν για το πόρισμα της Αστυνομίας σε σχέση
με τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου στρατιώτη Αθανάσιου Νικολάου οι γονείς του, με τον δικηγόρο τους να τονίζει ότι πιθανόν με την εξέλιξη αυτή να επηρεάζονται επίδικα θέματα.   

Σχολιάζοντας πληροφορίες που δημοσίευσε χθες ο «Φ» ότι παραδόθηκε πρόσφατα στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμα της Αστυνομίας για τον θάνατο του Θανάση το 2005 χωρίς να εντοπίζονται στοιχεία για εγκληματική ενέργεια, ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκής Λουκαΐδης, σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι οι γονείς του θύματος παραπονούνται ότι το πόρισμα δημοσιεύεται με ελλείψεις καθ’ ότι ένας ιατροδικαστής δεν απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια ως αιτία θανάτου του και εισηγείτο να γίνει έρευνα προς το ενδεχόμενο αυτό.   

Επίσης παραπονούνται ότι η έρευνα άρχισε το 2005 και δεν προχωρούσε αποτελεσματικά, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας συμφωνούσε εξαρχής με τα συμπεράσματα της Αστυνομίας.   

Ο κ. Λουκαΐδης υποστηρίζει επίσης ότι ενώ υπήρξε αγωγή κατά του Γενικού Εισαγγελέα για μη αποτελεσματική διερεύνηση της υπόθεσης και τα δικόγραφα έκλεισαν, δημιουργείται πρόβλημα, όπως αναφέρει, ενδεχόμενης διάπραξης αδικήματος παρέμβασης με το πόρισμα, στη δικαστική διαδικασία. 

Επίσης, αναφέρεται ότι οι ταλαιπωρημένοι γονείς διερωτώνται γιατί αυτή η αρνητική συμπεριφορά έναντί τους, έχοντας μάλιστα υπόψη ότι ο Γενικός Εισαγγελέας όφειλε να προβάλει το πόρισμα πριν την εκδίκαση της αγωγής, ενώ δεν δόθηκε στον διάδικο μέσω του δικηγόρου του η ευκαιρία να απαντήσει.   

Ως γνωστόν, η οικογένεια του 26χρονου, ο οποίος ήρθε από την Αυστραλία και βρήκε τον θάνατο ενώ υπηρετούσε την 6μηνη θητεία του, κάνει λόγο όλο αυτό το διάστημα για συγκάλυψη ενός οφθαλμοφανούς εγκλήματος. Πρόθεση της οικογένειας είναι να προχωρήσει η υπόθεση σε διεθνές πλέον επίπεδο.  philenews 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ