RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΕ ΤΑ 12 ΠΑΙΔΙΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

Σε θρίλερ δίχως τέλος έχει εξελιχθεί ο απεγκλωβισμός των 12 παιδιών και του προπονητή τους, που
εδώ και 12 ημέρες παραμένουν σε υπόγειο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν τεράστια μάχη με το χρόνο και τα νερά για τη διάσωσή τους καθώς υπάρχει η πρόβλεψη των μετεωρολόγων ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται μεγάλες ποσότητες βροχής.

Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο ο θάνατος ενός Ταϊλανδού διασώστη κατά την αποχώρησή του από το σημείο που βρίσκονται τα μικρά αγόρια με τον προπονητή τους. 

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο 38χρονος πρώην καταδρομέας Σαμάν Κουράν έχασε τις αισθήσεις του επιστρέφοντας από την παράδοση προμηθειών στους εγκλωβισμένους.

«Ένας πρώην πεζοναύτης που βοηθούσε εθελοντικά πέθανε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα (ώρα Ταϊλάνδης). 

Αποστολή του ήταν να μεταφέρει οξυγόνο αλλά όπως προέκυψε ο ίδιος δεν είχε αρκετή ποσότητα οξυγόνου για να επιστρέψει» εξήγησε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής στην οποία έχουν εγκλωβιστεί τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους.

Ο θάνατος του 38χρονου επαναφέρει τους προβληματισμούς για την ήδη πολύ δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών που δεν γνωρίζουν κολύμπι και μόλις τις τελευταίες 24 ώρες έκαναν το πρώτο μάθημα καταδύσεων. 24news 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ