RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

"ΜΙΛΗΣΑΝ" ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΩΝ


Στο μικροσκόπιο των ανακριτών μπήκαν το τελευταίο 24ωρο τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων καθώς τα τραπεζικά δεδομένα των θυμάτων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα τραπεζικά δεδομένα των θυμάτων, δεν προκύπτει να έγινε ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού πριν από τις 18 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία διαπράχθηκε η δολοφονία.

Παράλληλα και δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το πορτοφόλι του 60χρονου θύματος, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες, διαπιστώνεται ότι ούτε αυτές χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματη μηχανή ανάληψης μετρητών.
Τώρα, αναφορικά με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, αυτά θα καταδείξουν και το εάν θα διευρυνθεί ο κύκλος των συλλήψεων κάτι το οποίο λέμε τις τελευταίες δυο μέρες, ότι δηλαδή ενδεχομένως μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα να προκύψει ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο-πριν και μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος-οι ύποπτοι να ήρθαν σε επαφή και με άλλα πρόσωπα.
Το σίγουρο είναι ότι αύριο το πρωί ο 33χρονος, τον οποίο υπέδειξαν οι άλλοι 3 ύποπτοι ως τον ηθικό και φυσικό αυτουργό του εγκλήματος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί η ανανέωση της κράτησής του.sigmalive
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ