RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΖΙΕΣ-ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ-ΠΟΥΡΛΟΤΟ-ΦΟΥΕΚΟ-ΦΟΥΡΕΪΡΑ. ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΕΡΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

 

Ε ψιτ... Εσύ που τα ξέρεις ούλλα για την Eurovision τζιαι παίζεις το  ειδήμονας.
Ναι, εσύ!



Ε ψιτ... Η Φουρέιρα μάνα μου "σσιήζει" στη Eurovision. Τι δεν καταλαβαίνεις; Άμα σου λαλούν ποττέ ξανά δεν εφκήκε η Κύπρος πρώτη στα στοιχήματα, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΑΙ ΝΕΙΣ;

Θώρε να μαθαίνεις! Θωρείς μες το κυκλούιν; Θωρείς στην αρκήν τον αριθμό 1; Ε σημαίνει φκάλλουν την πρώτη! Τζιαι όι πρώτην που το τέλος, ρε πίκρη Κυπραίε.



Η Φουρέιρα εφκήκε στη σκηνή στες πρόβες τζιαι με το Fuego άψεν τη... λαμπρατζιά!

Εστείλαμεν την Ελενάρα την κορμάρα τζιαι έππεσεν τους η μασέλα με ένα τραγούδι που θα παίξει σε ούλλα τα κλαμπ το καλοτζιαίρι ΣΕ ΟΥΛΛΕΣ ΤΕΣ ΧΩΡΕΣ.


Τζιαι πάλε... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΑΙ ΝΕΙΣ;



Αυτή τη στιγμή η Φουρέιρα φίλε και φίλη που παρακολουθείς τα της Eurovision, αλλά εν τζιαι νοιάζει σε, κάνει την καλύτερη διαφήμιση της Κύπρου σε όλο τον κόσμο.

Που το πρωί που θωρούν ούλλοι ανά τον κόσμο -εκτός που εσένα που κατηγορείς- ότι η Ελένη -πουρλότο- Fuego- Φουρέιρα εν πρώτη στα στοιχήματα.



H Eurovision άλλαξε τζιαι συ έμεινες στην εποχή που οι χώρες εφκαίναν μια-μια με τη σειρά τζιαι ελαλούσαν τον πόνον τους για τα πολιτικά τους θέματα στη γλώσσαν τους.


Τότε που η νύχτα της Eurovision ήταν μια ευκαιρία να βάλεις το ΡΙΚ τζιαι να παραγγείλεις πίτσα ή σουβλάκια που τα πεθύμησες τζιαι να κάτσετε με τα κοπελλούθκια να δείτε το "σιόου".

Πέρκι φκει πρώτη να κλείσετε το στόμα σας ούλλοι! Που έρκεται μες τα κλαπ τζιαι στον Κατακλυσμόν πάτε να τη δείτε να φκάλετε τα μμάθκια σας πάνω της.

Αν πάει στη Eurovision επείραξε σας, επειδή εν που την Αλβανία. Ας εν τζιαι που τον Άγιο Βικέντιο τζιαι τες Γρεναδίνες. Μόνο να τους πελλάνει ρε κουμπάρε να ακουστεί η Κύπρος, αφού ούλλοι οι άλλοι εκάμαν τα σιόνι σιόρ. 


Κανεί πκιον κατζίες τζιαι αρνητική ενέργεια!  

Πάμε Ελενάρα, πέλλανε μας πόψε! Πάμε τελικό! Πάμε για τη νίκη! Αλλά τζιαι να μεν μας φέρεις την κούππα, δεν πειράζει.

Έκαμες την πιο σεξοεμφάνιση στα χρονικά της Κύπρου με ένα σύγχρονο τραούδι της εποχής, που αν το ελάλεν η Μπιγιόνσε τζιαι η Σιακκίρα ήταν να αρέσει του Κυπραίου τζιαι της Κυπραίας.  

Καλή επιτυχία Ελένη Φουρέιρα! Καλή επιτυχία Κύπρος!

Θέκκιου που το εθκιαβάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ