RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Για τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά στην υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε κρίσιμα την περασμένη Πέμπτη στη Λεμεσό, στη διάρκεια του καθήκοντος, μίλησε ο πρόξενος της Κύπρου στο Ισραήλ Χρύσανθος Κωνσταντίνου.
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, είχε επισκεφτεί το απόγευμα της Τρίτης (8/5) τον τραυματισμένο Αστυνομικό και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρέσβης τόνισε ότι η κατάσταση του αστυνομικού παραμένει σταθερή, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι γιατροί στο Ισραήλ τον έχουν υπό παρακολούθηση, ενώ θεωρούνται κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα, αφού περιμένουν πώς θα ανταποκριθεί το σώμα του στις θεραπείες.

Ο κύριος Κωνσταντίνου θεωρεί ότι είναι θετικό ότι η κατάσταση της υγείας του Αστυνομικού είναι σταθερή και δεν έχει χειροτερέψει.

Επικοινωνία είχε και με τη γυναίκα του Αστυνομικού, που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του. Στο Ισραήλ βρίσκεται και ο πατέρας του άντρα. Όπως μας αναφέρει, η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια για οτιδήποτε χρειαστεί.



Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Αστυνομικού.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έπειτα από ενημέρωση που είχε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στο Ισραήλ, η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ, παραμένει σταθερή, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται, διά της Πρεσβείας της Κύπρου στο Ισραήλ, σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την οικογένεια όσο και με τους θεράποντες ιατρούς του τραυματία για παροχή οποιασδήποτε δυνατής αρωγής».

Στο μεταξύ, στο χωριό Καπηλειό, της Επαρχίας Λεμεσού, συνελήφθη λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ο Ηλίας Μούζος, μετά από τροχαίο που είχε με πολίτες.

Να αναφερθεί ότι ο Μούζος, λίγη ώρα αφότου έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, οδήγησε τους αστυνομικούς σε χώρο όπου είχε κρυμμένο όπλο και εκρηκτική ύλη.

Εξάλλου, κυκλοφόρησε φωτογραφία με τη μεταφορά του Μούζου, ο οποίος κρύβει με κουκούλα το κεφάλι του, από την ορεινή Λεμεσό από άνδρες του ΤΑΕ.

Επίσης, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικών στη Λεμεσό.
Παράλληλα, δραστική αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, αποφασίστηκε σε σύσκεψη, παρουσία του Υπ. Δικαιοσύνης. Sigmalive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ