RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ

Την αδυναμία του κράτους να προσφέρει υπηρεσίες προς τους πολίτες του καταγγέλλουν η
Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου και η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων.  Αφορμή η περίπτωση ανάπηρου πολίτη ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί για πρόβλημα άσχετο με την αναπηρία του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά λόγω της παρατεταμένης νοσηλείας του επιβάλλεται τώρα να περάσει από τη διαδικασία της αποκατάστασης, υπηρεσία την οποία όμως το δημόσιο νοσηλευτήριο δεν προσφέρει και οι συγγενείς του ασθενούς έχουν ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς του ότι πρέπει να τον πάρουν στον ιδιωτικό τομέα.  
 Το περιστατικό κατήγγειλε με επιστολή του στον υπουργό Υγείας ο πρόεδρος της ΟΠΑΚ Δημήτρης Λαμπριανίδης, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος πολίτης είναι άτομο με αναπηρία στο χέρι και το πόδι «αλλά εργαζόταν καθημερινά ως λαχειοπώλης». Ο άνθρωπος αυτός «χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λευκωσίας στο χειρουργικό τμήμα για πρόβλημα υγείας που παρουσίασε και ήταν άσχετο με την αναπηρία του.  
Η παραμονή του στο κρεβάτι του νοσοκομείου του έχει δημιουργήσει άλλα προβλήματα και ενώ μπήκε στο νοσοκομείο όρθιος, τώρα δεν μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει, όπως μπορούσε πριν».   Οι χειρουργοί, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Λαμπριανίδη, «έχουν ζητήσει από την οικογένεια να βρει κέντρο αποκατάστασης για να τον πάρει επειδή στο χειρουργικό τμήμα δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα περισσότερο.  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ - PHILENEWS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ