RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ"

Συνέχισε και σήμερα με τις σοβαρότατες καταγγελίες του ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος,
με τα πυρά του να στρέφονται όχι μόνο στα κυκλώματα ναρκωτικών και τον υπόκοσμο αλλά και στην ίδια την Αστυνομία.

Ο κ. Φαίδωνος μιλώντας στον ACTIVE 107,4 & 102,5 και στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα», κατήγγειλε ότι στην Πάφο υπάρχουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι οποίοι βγαίνουν έξω και κάθονται ακόμα και σε καφετέριες για καφέ με εμπόρους ναρκωτικών. «Αυτή τη στιγμή στην Πάφο έχει κύκλωμα ναρκωτικών και για Παφίτες αλλά και για τουρίστες. Είναι τρομερά μεγάλη η αγορά ναρκωτικών και αξιωματικοί της ΥΚΑΝ κάνουν πλάτες σε εμπόρους με τη δικαιολογία ότι αυτοί είναι μικροί και ότι συναναστρέφονται μαζί τους για να τους οδηγήσουν στους μεγάλους εμπόρους. Στο τέλος η ΥΚΑΝ παίρνει περίπου το 3% των ναρκωτικών μόνο. Συναγελάζονται, βγαίνουν έξω μαζί τους, αξιωματικοί της Αστυνομίας κάθονται στις καφετέριες με τους εμπόρους. Αστυνομικοί γνωρίζουν αλλά επειδή δεν ανήκουν στην ΥΚΑΝ δεν ασχολούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φαίδωνος.



Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι με την ΥΚΑΝ στην Πάφο «συμβαίνουν πολλά περίεργα». Μίλησε για «ανίκανους», κι αυτό φάνηκε όπως είπε, από τα νάρκοτεστ. «Τους λέμε ότι σε δύο μαγαζιά στην Αγ. Αντωνίου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Πάνε εκεί αστυνομικοί, πίνουν το ποτό τους και δεν ενοχλείται κανένας». Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι εκτός από τους συγκεκριμένους χώρους, αγοραπωλησία ναρκωτικών γίνεται και σε άλλα σημεία, όπως πίσω από το Γυμνάσιο Αγίου Παύλου και στην Πλατεία Μούτταλλου σε συγκεκριμένο δρομάκι. «Αυτό γίνεται, δεν είμαι ανεύθυνος και τα λέω», είπε χαρακτηριστικά ο Φαίδωνας Φαίδωνος, σημειώνοντας παράλληλα, ότι γίνεται υπόθαλψη εγκληματικής δραστηριότητας. «Να ισχυρίζεται ο αξιωματικός της ΥΚΑΝ ότι τα ξέρει αλλά μιλά μαζί τους για να πάρει πληροφορίες για τους μεγαλύτερους εμπόρους, είναι υπόθαλψη», σημείωσε.

«Όταν είσαι ανίκανος ή ανεχτικός αυτά παθαίνεις»
Αναφορικά με τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου και τον τραυματισμό των αστυνομικών στα Πολεμίδια, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε για την Αστυνομία: «Όταν είσαι ανίκανος ή επιδεικνύεις έμμεσα ανοχή και λες μόνο ελάτε να μου δώσετε πληροφορίες για το που βρίσκεται ο καθένας, αυτά παθαίνεις. Εγώ θα σου δώσω πληροφορίες; Έχεις 5000 αστυνομικούς, ΚΥΠ, Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών, περίπολα, ΜΜΑΔ. Με όλη αυτή την υποδομή, είναι δική σου δουλειά να το κάνεις».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου, τώρα η Αστυνομία γέμισε τους δρόμους για καταζητούμενους και άρχισε εκστρατεία για να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα. Διερωτήθηκε γιατί όλα αυτά δεν έγιναν πριν από μήνες αφού υπήρχαν οι πληροφορίες; «Μήπως το οργανωμένο έγκλημα άρχισε από προχθές;», διερωτήθηκε ο κ. Φαίδωνος.

Ο Μούζος, η δράση και τα κατεχόμενα
Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε και στον καταζητούμενο Ηλία Μούζο λέγοντας ότι εμπλέκεται σε υπόθεση σοβαρού τραυματισμού ανθρώπου στην Πάφο, για τον οποίο έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία. «Είπα για τον Ηλία Μούζο ότι κάνει αυτό κι εκείνο, έβγαλαν μάτι ανθρώπου με κοντάκι όπλου, βάζουν βόμβες σε άνθρωπο της Εισαγγελίας στην Πάφο. Ε ναι, κάποια στιγμή θα πυροβολήσουν και αστυνομικό και αθώο πολίτη.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι όταν έκανε καταγγελίες για τον Μούζο, η απάντηση της Αστυνομίας ήταν ότι βρίσκεται στα κατεχόμενα είτε ότι ήταν εκτός Κύπρου. «Τρομάρα τους», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. PHILENEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ