RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΧΡΟΝΟ LUCIO FUSCO


Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής Emiliano Fusco έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας του γιου του και την οικονομική πίεση που προκύπτει από τα έξοδα της θεραπείας του, ξεκίνησε ένα συγκινητικό κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο της Κύπρου. 

Το πρωτοποριακό παιχνίδι Cyprus Fantasy League οργανώνει Φιλανθρωπική Εκδήλωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας του μικρού Lucio Fusco, που μόλις στα 3 του χρόνια δοκιμάζεται σκληρά.

Νικητές στο παιχνίδι, νικητές στη ζωή!

Μια πρόταση για όλη την οικογένεια για καλό σκοπό! Τουρνουά ποδοσφαίρου, φωτογραφίες και αυτόγραφα από αγαπημένους ποδοσφαιριστές, βόλτα με πόνυ, παιχνίδια survivor, φουσκωτά, shoot and goal, παιχνίδια δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους, μαλλί της γριάς, καζαντί με δώρα έκπληξη, λουκουμάδες, δωράκια, φαγητό κ.ά. Στο χώρο θα μπορείτε να γράψετε την δίκη σας ευχή στον Τοίχο Ευχών για τον μικρό Lucio!

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 15 Απριλίου από τις 10π.μ. στο YS STADIUM Άγιος Αθανάσιος στη Λεμεσό.


Ο Lucio Fusco είναι ένα αγόρι 3 ετών, γιος του Emiliano Fusco και υποφέρει από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Χρειάζεται μια πολυδάπανη θεραπεία και γι' αυτό πολλοί φορείς προσπαθούν ποικιλοτρόπως να υποστηρίξουν την προσπάθεια της οικογένειας.

To 3χρονο αγόρι πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για  πολυδάπανη θεραπεία η οποία δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, ωστόσο δίνει σοβαρές πιθανότητες στο μικρό αγοράκι. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ