RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΤΗΝ EUROVISION - LATEST NEWS

Η Ελένη Φουρέιρα όπως και όλοι εδώ στην Κύπρο μετράμε ήδη αντίστροφα για τον μεγάλο διαγωνισμό της EUROVISION.... 2018. 


Εκεί, που η Κύπρος και το τραγούδι της Φουρέιρα FUEGO στην αρχή βρισκόταν πολύ χαμηλά στα στοιχήματα, ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα έχει ανέβει επικίνδυνα και όλοι μιλούν για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την πατρίδα μας. 
Το ΡΙΚ, η PANIK Records αλλά και οι συνεργάτες της εδώ και καιρό κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δούμε μία Κύπρο στην μουσική σκηνή της Eurovision που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί. Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει τελευταία το ΡΙΚ στις εκπλήξεις αλλά και στην καλή διοργάνωση και αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ομάδα Μιχάλης Μαραθεύτης, Εύη Παπαμιχαήλ και Κλείτος Κλείτου που δίνουν σώμα και ψυχή ώστε όχι απλά η Κύπρος να πηγαίνει καλά αλλά να ανεβαίνει και η διαφήμιση την ώρα της προβολής του θεσμού. 

Η Ελένη Φουρέιρα όπως η ίδια αποκαλύπτει την Κυριακή που μας έρχεται στο Πρώτο Θέμα θα κάνει λίγο παραπάνω σέξι την Eurovision με την εμφάνισή της ενώ δεν αποκλείεται να ανάψει πραγματική φωτιά στον διαγωνισμό με ένα σπίρτο κάτι που δεν επιβεβαιώνει κανείς αλλά ούτε και διαψεύδει. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελένη όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ επαγγελματίας, δούλεψε σκληρά τόσο στις πρόβες χορευτικά όσο και φωνητικά, θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του διαγωνισμού και η πρώτη πρόβα θα βάλει φωτιές ακόμα και στα στοιχήματα.
Το στυλ της στη σκηνή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy είναι πολύ classic sexy. 
Στις 29 Απριλίου το πρωί η κυπριακή αποστολή - ΡΙΚ - πετάει όπου και θα ενωθούν στην Αθήνα με το υπόλοιπο team της Ελένης Φουρέιρα και της δισκογραφικής εταιρείας... ενώ η ομάδα του ALEX PAPAKONSTANTINOY θα πετάξουν απο Σουηδία και θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο. Εκεί θα διαμένουν οι αποστολές της Κύπρου,  Ιταλίας, Σουηδίας και Ολλανδίας. 


ΤΟ SHOWTIME CY ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ EUROVISION ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ.   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ