RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ EL DIABLO ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ


Οσες είναι οι - κατα την άποψη μας - απρόσμενες και άνευ λόγου αντιδράσεις του El Diablo στην Κύπρο, άλλες τόσες ίσως και πολύ παραπάνω είναι οι κινήσεις λατρείας σε ολόκληρη την Ευρώπη....

Τα απίστευτα θετικά σχόλια που λαμβάνει τόσο το τραγούδι, όσο και η ερμηνεύτρια Ελενα Τσαγγρινού - και συνάμα η Κύπρος - για την φετινή επιλογή του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μερικά μόνο 24ωρα από την αποκάλυψή του είναι ίσως η καλύτερη απάντηση του ΡΙΚ προς όλους εκείνους που έσπευσαν να το "χτυπήσουν" με μιας. 

Μέσα σε πέντε ώρες από την στιγμή της ανάρτησης του El Diablo στο YouTube ήδη πλησιάζει τα 100,000 views ενώ τα διθυραμβικά σχόλια ξένων από όλες τις χώρες του πλανήτη το κατατάσσουν αυτόματα στην πρώτη θέση. 

"Βροχή" τα 12 points

Χρήστες από Ολλανδία, Αρμενία, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Ελλάδα μέχρι και από Πακιστάν δίνουν 12 βαθμούς στην Κύπρο και στο τραγούδι που επέλεξε φέτος να πάει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2021. Αρκετοί στα σχόλια τους αναφέρουν τις πόλεις της Λεμεσού και  της Λευκωσίας ότι εκεί θα συναντηθούν του χρόνου για την διεξαγωγή της Eurovision εννοώντας πως είναι σίγουροι ότι θα καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό. 

This is an absolute banger! Let's go for Nicosia 2022! ❤️ 12 Tacos (or croissants) from France 🇫🇷  έγραψε ένας χρήστης στο YouTube κάτω από το τραγούδι της Κύπρου.