RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ


Για αύριο Παρασκευή ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις χωρίς να αναμένεται κάτι ιδιαίτερο σε έκταση από θέμα βροχών. 

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 
 
Κάποιες πιθανότητες για τοπικές μπόρες ή και καταιγίδα μικρής διάρκειας είναι προς περιοχές επαρχίας Λάρνακας αλλά και Αμμοχώστου προς περιοχή Μεσαορίας. Ίσως λίγες τοπικές βροχές και στα δυτικά παράλια της επαρχίας Πάφου. Γενικά δεν φαίνονται και πολλά πράγματα.
Σκόνη στην ατμόσφαιρα σε χαμηλά έως μέτρια ποσοστά με σταδιακή υποχώρηση.
Θερμοκρασία σε πτώση με τις μέγιστες έως 29 βαθμούς περιοχή Λευκωσίας-γενικά στο εσωτερικό 27-29 βαθμούς. Στα δυτικά-επαρχία Πάφου και σε ημιορεινές περιοχές 22-24 βαθμούς. Σε επαρχία Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου 24-27 βαθμούς. Στα ορεινά 15-21 βαθμούς.
Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί και έως νοτιοδυτικοί από Λεμεσό μέχρι Αμμόχωστο εντάσεως 3 έως 4 μποφόρ με ριπές έως και 5 μποφόρ. Όμως στα παραθαλάσσια και θαλάσσια τμήματα νότια-νοτιοανατολικά και βόρειοδυτικά έως 5-6 μποφόρ με ριπές έως 7 μποφόρ(εικόνα 3).

Για το Σάββατο που ενδιαφέρει αρκετούς από εσάς λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων είναι ότι τοπικά κυρίως θα έχουμε κάποιες βροχές.
Με τα στοιχεία που έχω πιθανότητες θα δώσω για τοπικές βροχές-καταιγίδα σε ορεινές-ημιορεινές της επαρχίας Πάφου-Λεμεσού αλλά και με την πιθανότητα προς νότιες-νοτιοανατολικές παράλιες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού-Λάρνακας.

Καθαρή ατμόσφαιρα από σκόνη.

Κυριακή ηλιοφάνεια με μικρή άνοδο στη θερμοκρασία.
Γενικά τα φαινόμενα μεσημέρι προς απόγευμα τις επόμενες ημέρες. Για τις περιοχές που δεν έχω αναφέρει κάτι οι πιθανότητες είναι πιο χαμηλές. Από θέμα ποσοτήτων σαν να μην φαίνονται γενικά ιδιαίτερες ποσότητες.
Μια διαταραχή που θα δώσει κυρίως αισθητή πτώση θερμοκρασίας με κάποια φαινόμενα αλλά και απομάκρυνση της σκόνης από την περιοχή μας. Επίσης θα ευννοήσει και σε ενίσχυση των ανέμων.

Αυτά μέχρι στιγμής όσο αφορά τις βροχές και εγώ θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν αλλαγές σε περιοχές αλλά και προς την ένταση των φαινομένων. Μια διαταραχή αστάθειας και όχι οργανωμένης διαταραχής.
Σας παρουσιάζω χάρτη με περιοχές(γαλάζιο χρώμα) της Μεσογείου που δίνω πιθανότητες για βροχές αύριο Παρασκευή.
Πάντως όπως κυλά ο καιρός μέχρι στιγμής είναι με βάση τις προγνώσεις που σας παρουσιάζω τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία μου. Αρκετή επιτυχία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ