RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η ΕΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 10 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ EMMA'S RUN


Από την ηλικία των 6, η Έμμα επιλέγει αντί να κάνει πάρτι γενεθλίων, να οργανώσει μία φιλανθρωπική εκδήλωση!



Έτσι, λοιπόν, κάθε χρόνο αντικαθιστά το συνηθισμένο πάρτι γενεθλίων, με τη φιλανθρωπική διαδρομή Emma's Run που ξεχειλίζει αγάπη.


Η Emma έχει τιμηθεί με το Junior "Heart of Gold 2017" για την κοινωνική της ευαισθησία και προσφορά.

Η Emma έγραψε ένα προσωπικό γράμμα, το οποίο απευθύνει στους συμμαθητές της και τους προσκαλεί στο φετινό... πάρτι για τα γενέθλια της! Που ασφαλώς δεν είναι άλλο από το 4ο Emma's Run!!! Ακόμη και σε μια χρονιά που είναι σημαδιακή, καθώς συμπληρώνει δέκα χρόνια από τη γέννηση της, η Emma δεν θέλησε να γιορτάσει το γεγονός διαφορετικά! Και φέτος θα στηρίξει τα παιδάκια που μας χρειάζονται!
 
 
Την Κυριακή 15 Απριλίου στις 10π.μ. πίσω από το Κάστρο της Λάρνακας, η Emma θα μας περιμένει να τρέξουμε μαζί της για να ενισχύσουμε οικονομικά τον Οργανισμό Hope For Children.
 
Μια τόσο αγνή πράξη από ένα παιδί που στερείται την προσοχή που θα του εξασφάλιζε ένα πάρτι γενεθλίων στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε.


Φαίνεται όμως ότι η Emma δεν έχει ανάγκη από τέτοια! Μοιράζεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο με όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην εκδήλωση, καθώς και με τα παιδιά που γίνονται αποδέκτες της προσφοράς της. 


Μια όμορφη πράξη ανθρωπιάς, που ασφαλώς πραγματοποιείται έχοντας την απόλυτη στήριξη από τους γονείς της. Ο Σάββας Σάββα και η Vanja Radivojevic-Savva, οι γονείς της Emma, αποτελούν πρότυπο για κάθε οικογενειάρχη.


 Για ακόμη μία χρονιά, η Emma επέλεξε να αφιερώσει τα χρήματα από την εκδήλωση στο "Hope For Children UNCRC Policy Center".


Την Κυριακή 15 Απριλίου στις 10π.μ. πίσω από το Κάστρο της Λάρνακας, η Emma θα μας περιμένει να τρέξουμε μαζί της για να ενισχύσουμε οικονομικά τον Οργανισμό Hope For Children.


Πληροφορίες: 99382652
Σελίδα Facebook
Πατήστε ΕΔΩ για εισφορές


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ