RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

"ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΣΕΞ" ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ - ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ Τ/Κ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ & Η ΣΙΩΠΗ

Μονοπωλεί εδώ και δύο ημέρες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στα κατεχόμενα ο περίεργος θάνατος 26χρονης αλλοδαπής ιερόδουλης σε καμπαρέ του Γερολάκκου.

Οι συνθήκες θανάτου της 26χρονης ιερόδουλης από τη Λευκορωσία δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο γίνεται λόγος από τα τ/κ ΜΜΕ για περίεργη σιωπή εκ μέρους της λεγόμενης αστυνομίας του ψευδοκράτους. Στα μυστικά φαίνεται να διεξάγονται οι έρευνες της «αστυνομίας», ενώ μυστικό παραμένει και το όνομα του πελάτη που βρισκόταν με την νεαρή κατά την ώρα του θανάτου της.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Αφρίκα»: «Πέθανε ή την σκότωσαν;» διερωτάται το πρωτοσέλιδο για τη νεαρή γυναίκα από τη Λευκορωσία που βρέθηκε νεκρή στο καμπαρέ όπου εργαζόταν τις προάλλες. Παράλληλα, αναφέρει ότι αμφισβητείται το κατά πόσον η «αστυνομία» έκανε επαρκή έρευνα για τα αίτια του θανάτου της και πως χθες ορισμένες ΜΚΟ πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το «υπουργείο εσωτερικών», ζητώντας το κλείσιμο όλων των καμπαρέ. Επίσης αναφέρεται ότι η «υπουργός εσωτερικών» είπε ότι αναμένει την έκθεση της «αστυνομίας» για το περιστατικό, ενώ ο «υπουργός εργασίας» έκανε λόγο για υποχρεωτική εργασία που κάνουν ως «σκλάβες του σεξ».


Η εφημερίδα «Χαβαντίς», με τίτλο «400 γυναίκες είναι σκλάβες του σεξ» γράφει ότι πέραν των 400 είναι οι γυναίκες που εργάζονται ως πόρνες και εκδίδονται από άτομα της νύχτας, οι οποίοι λαμβάνουν και τις εισπράξεις τους.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος Μινέ Ατλί ανέφερε ότι αν αποποινικοποιηθεί το επάγγελμα της πορνείας τότε οι γυναίκες αυτές δεν θα χρειάζεται να είναι σκλάβες του σεξ ενώ η «πρόεδρος» του συνδέσμου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ντενίζ Ντιουζγκιούν αναφέρθηκε σε περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» γράφει ότι ο ξαφνικός θάνατος της 26χρονης σε καμπαρέ στον κατεχόμενο Γερόλακκο, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται να είναι αποτέλεσμα προβλημάτων καρδίας. newsit cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ