RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ


Συγκλονιστικά είναι τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο Δικαστήριο Πάφου για την υπόθεση θανάτου...

 της 46χρονης Πετράνα Μίλκοβα απο τη Βουλγαρία, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο την περασμένη εβδομάδα σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου, μετά από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων.

Σύμφωνα με την Κατηγορούσα Αρχή, οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους τρεις συνολικά μαρτυρίες από πολίτες, οι οποίες αναφέρουν τα εξής:
1.Πολίτης που προσέγγισε το σημείο δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά, τα οποία, μετά από προτροπή του ιδιοκτήτη τους, απομακρύνθηκαν από τον μάρτυρα.
2. Στα ρούχα και τη σορό της άτυχης 46χρονης βρέθηκαν τρίχες από σκύλους.
3. Από τα υποστατικά, σύμφωνα με μαρτυρία, απουσιάζουν συγκεκριμένα σκυλιά, τα οποία, όπως αναφέρει ο μάρτυρας της Αστυνομίας που γνωρίζει την περιοχή και τα σκυλιά, δυο εκ των οποίων εικάζεται ότι απομακρύνθηκαν και θανατώθηκαν μετά τον θάνατο της Πετράνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και ο 54χρονος για το αδίκημα της συνέργειας, μετά τη διάπραξη αδικήματος.
Να θυμίσουμε ότι ανακρινόμενοι οι δυο αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν οτιδήποτε για το συμβάν.
Επί της σορού της 46χρονης έχουν διενεργηθεί τρεις νεκροτομές, η 3η χθες, στην παρουσία και του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, μετά από αίτημα της οικογένειας. sigmalive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ