RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ένας 35χρονος από χωριό της Πάφου συνελήφθη ως ύποπτος
για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου 37χρονης δημοσιογράφου τα ξημερώματα της Δευτέρας και σήμερα Τετάρτη τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.  

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, εμπλέκεται σε πρόσφατη σοβαρή υπόθεση που απασχόλησε την Αστυνομία και η οποία παραπέμφθηκε για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και φέρεται να απείλησε τη δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσε το ρεπορτάζ της για την υπόθεση εκείνη.  
Ο 35χρονος είναι ένα από τα άτομα που κατονομάστηκε από την 37χρονη στην Αστυνομία μετά την εναντίον της ενέργεια. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο ότι όταν ο ύποπτος κλήθηκε για κατάθεση περιέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις για τις κινήσεις του την επίμαχη χρονική περίοδο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να εμφανίσει άλλοθι.                                     
Καταδίκη ΕΣΚ για τον εμπρησμό οχήματος δημοσιογράφων  Αντιθέτως, τόνισε ο εκπρόσωπος, η Αστυνομία εξασφάλισε οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρακείμενου σταθμού βενζίνης, που δείχνει τον 35χρονο να παίρνει από κάδο απορριμμάτων μια γυάλινη μπουκάλα και στη συνέχεια να κατευθύνεται σε αντλία καυσίμων και να τη γεμίζει με βενζίνη.  
Ο εμπρησμός του οχήματος της δημοσιογράφου έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό γκαράζ στην αυλή της κατοικίας της στην Κισσόνεργα και για αυτόν χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτη ύλη. Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο όχημα, όπως επίσης μικρότερες ζημιές σε αυτοκίνητο γείτονα που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση. philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ