RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ


Δροσερό δυτικό-βορειοδυτικό ρεύμα αέρα φέρνει πτώση της θερμοκρασίας για σήμερα Πέμπτη 15/3. ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 

Το ρεύμα αυτό θα είναι ενισχυμένο στην ανώτερη ατμόσφαιρα προς πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Ηλιοφάνεια με νεφώσεις ενώ από βροχές σε σχέση με το τι φαινότανε πριν κάποιες ημέρες αυτό έχει αλλάξει και έτσι τα όποια φαινόμενα πιθανόν να παρατηρηθούν αύριο Πέμπτη να είναι κυρίως τοπικού χαρακτήρα και μάλλον σε περιοχές της επαρχίας Πάφου και προς βόρειες-βορειοανατολικές περιοχές. Δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα άρα λογικά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Θερμοκρασίες αύριο έως 21 βαθμούς στο εσωτερικό,έως 20-21 στα παράλια από επαρχία Λεμεσού έως Αμμοχώστου και έως 19 στα δυτικά παράλια επαρχία Πάφου. Στα ορεινά 9-14 βαθμούς και στους 6-7 στο Τρόοδος.
Άνεμοι βορειοδυτικοί περιοχή Λευκωσίας και νοτιοδυτικοί στις υπόλοιπες περιοχές εντάσεως 3-4 μποφόρ ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές από Λεμεσό μέχρι και Αμμόχωστο και έως 5 μποφόρ.

Παρασκευή 16/3 σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία 1-2 βαθμούς και να κυμαίνεται στους 22-23 βαθμούς με ανέμους βορειοδυτικούς-νοτιοδυτικούς στα 3-4 μποφόρ.
Μέχρι την Κυριακή ανεβαίνει περαιτέρω η θερμοκρασία με αποτέλεσμα να επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες Κυριακή-Τρίτη με την πιθανότητα μεταφοράς σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Λογικά μετά τις 21/3 έρχεται πτώση της θερμοκρασίας με βροχές αλλά ακριβείς ημερομηνίες που θα παρατηρηθούν βροχές δεν μπορώ να δώσω από τώρα.
Θα επιμείνω στην εκτίμηση που έδωσα πριν μέρες ότι κυρίως μέσα στο 3 δεκαήμερο περιμένω τις αξιόλογες βροχές αυτού του μήνα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ