RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΧΡΥΣΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ως μια επένδυση που θα εκτοξεύσει το κύρος και τη δυναμική
της Λευκάδας και των Ιονίων Νήσων σε ολόκληρο τον κόσμο, βλέπει η Περιφέρεια το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει στο νησί του Σκορπιού, ο Ρώσος κροίσος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο Σκορπιός, λοιπόν, αλλάζει και το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Θα πρόκειται για ένα τεράστιο, για τα ελληνικά δεδομένα, έργο. Οι εργασίες ανοικοδόμησης πρόκειται να αρχίσουν προς το τέλος του καλοκαιριού του 2018. Κι αυτό διότι αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι του έργου περιμένουν την τελευταία άδεια ώστε να αρχίσουν τις εργασίες.


Τα… σκάει χοντρά ο Ριμπολόβλεφ!

Ο Ρώσος κροίσος σχεδιάζει την ανοικοδόμηση επαύλεων στο νησί. Και μιλάμε για ένα έργο ύψους 120.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο περιλαμβάνει την ανέγερση:

– 12 ή και περισσότερων πολυτελών μονοκατοικιών. Η καθεμία θα έχει εμβαδό 500 έως 1.200 τμ με συνολική δυναμικότητα 48 κλινών.

– Συνοδευτικές εγκαταστάσεις, όπως spa, εστιατόρια και μαρίνα.

– Ακόμα έχει σχεδιαστεί η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα γκολφ, τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται εδώ πως ο Σκορπιός ήρθε στα χέρια του Ριμπολόβλεφ, από την οικογένεια Ωνάση. Και όπως φαίνεται θα θυμηθεί ξανά τις ένδοξες στιγμές που έζησε όταν ήταν στην ιδιοκτησία του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση.

Στόχος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ είναι να δημιουργήσει το πρώτο συγκρότημα πολυτελών καταλυμάτων στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί. Το οποίο, μάλιστα, θα είναι και ένα από τα λίγα σε ολόκληρο τον κόσμο. newsit 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ