RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

Τριανταεξάχρονος Λετόνος συνελήφθη την Κυριακή γύρω στις 5 το απόγευμα σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Ερνέστου Λεωνίδη που διαπράχθηκε στη Γερμασόγεις.     


Ένταλμα σύλληψης εναντίον 32χρονης από τη Λετονία εξασφάλισε το Σάββατο το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων της γυναίκας που σύμφωνα με την μαρτυρία του 25χρονου Ρώσου συλληφθέντα, πρώτου υπόπτου, έλαβε οδηγίες για να μετακινήσει το αυτοκίνητο ενοικιάσεως με το οποίο μετέφερε τους τρεις εκτελεστές του 47χρονου Ερνέστου Λεωνίδη.  
Το όχημα είχε εντοπιστεί την Παρασκευή το απόγευμα στην εταιρεία ενοικιάσεως, υπεύθυνος του οποίου είναι ο 25χρονος και ο οποίος ανέφερε στην κατάθεση του πως, όταν εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή μαζί με τον δεύτερο ύποπτο, έναν 24χρονο Γεωργιανό, τηλεφώνησε στην 32χρονη υπάλληλο του και της ζήτησε να το παραλάβει από τη σκηνή.  

  «Το αυτοκίνητο αυτό παραλήφθηκε με προφυλάξεις, φορτώθηκε σε πλατφόρμα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου τυγχάνει επιστημονικών εξετάσεων», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνος Βασιλείου.  Σε σχέση με την 32χρονη, ο κ.Βασιλείου είπε πως «εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της και εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και της καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων».  
Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το αδίκημα της καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων, ανέφερε πως το αδίκημα προκύπτει από τη στιγμή που μετακινήθηκε το αυτοκίνητο από τη σκηνή και το οποίο «πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ με την ανεύρεση αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού και άλλων αντικειμένων που πιθανόν να άφησαν μέσα οι δράστες».  
Τόσο ο 25χρονος Ρώσος όσο και ο δεύτερος ύποπτος επιμένουν στη θέση πως δεν είχαν εμπλοκή στο έγκλημα και ότι απλά τους ζητήθηκε από τους δράστες να τους μεταφέρουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο για να φάνε, πριν μεταβούν στο γραφείο ενοικιάσεων όπου θα υπέγραφαν συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου. philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ