RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Οι ρόλοι που έχει παίξει, έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό 

κάνοντας τον ιδιαίτερα συμπαθή. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του συγκλόνισε με τα λεγόμενα του αποκαλύπτοντας τα δύσκολα παιδικά του χρόνια του χρόνια, την πικρία που είχε για τους γονείς του αλλά και τον θάνατο της αδελφής του.

Όπως αποκάλυψε είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει και δεν νοιαζόντουσαν για εκείνον. Περιέγραψε τις στιγμές που τελείωνε την προπόνηση ποδοσφαίρου και δεν είχε φαγητό για να φάει. Μάλιστα σε μια από εκείνες τις στιγμές λυπήθηκε τον εαυτό του και κοίταξε τον ουρανό ζητώντας την βοήθεια του θεού. Ωστόσο όπως είπε δεν έχει κανένα παράπονο μαζί τους αφού έτσι αντιλαμβάνονταν τα πράγματα.
Η μόνη πικρία από τον πατέρα του είναι ότι δεν στάθηκε στο πλάι της άρρωστης αδελφής τους η οποία ήταν τυφλή και έπασχε από την επάρατο νόσο. «Η αδελφή μου ήταν πολύ ταλαντούχα αλλά έχασε το φως της νωρίς. Χτυπήθηκε από την κακιά αρρώστια νωρίς και της γέμιζα τα κενά που της άφηναν οι καλλιτεχνικές της παρορμήσεις. Της έλεγα «Νικούλλα μου άκουσε με σε αυτό που θα κάνω» και της έβγαζα ρόλους. Καμιά φορά έγραφα κανένα διαφημιστικό κειμενάκι και πηγαίναμε στο στούντιο για να κάνει εκφώνηση δήθεν. Έτσι για να γεμίσει η ζωή της. Ήταν άτυχο παιδί» είπε ο Κύπριος ηθοποιός Σταύρος Λούρας χθες βράδυ 4/12 στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ Α Τετ» στο ΡΙΚ. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ