RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό
Νοσοκομείο Λάρνακας 26χρονη από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, η οποία πήδηξε από το εν κινήσει όχημα 27χρονου φίλου της, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, μετά από έντονη λογομαχία που είχαν. 

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ σε δρόμο της κοινότητας Ορμήδειας.   Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης η 26χρονη που ήταν συνοδηγός στο όχημα του 27χρονου μετά από έντονο διαπληκτισμό άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και πήδηξε από το εν κινήσει όχημα. Η πράξη της είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι και να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.   
Όπως ανέφερε στο philenews ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου το περιστατικό συνέβη σε δρόμο έξω από υπεραγορά και λόγω της ιδιομορφίας του δρόμου το όχημα κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.   
Η τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται καθοριστικής σημασίας.   Ο κ. Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πάντως ότι με βάση και ανεξάρτητη μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία πρόκειται για πράξη στην οποία προέβη η δική της ευθύνη τη 26χρονη και ως εκ τούτου δεν εξετάζεται καμία υπόθεση εναντίον του οδηγού.  philenewsΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ