RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ;

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών επέβαλε το δικαστήριο στον
29χρονο, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 86χρονο Μιλτιάδη Κλεάνθους, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες στην οικία του, στη Λεμεσό. 

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα συνεργασίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνος εκ προμελέτης και ληστεία.  Ο ύποπτος, που είναι γείτονας του θύματος, φαίνεται να δεχόταν οικονομική βοήθεια από τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος κτυπήθηκε στο κεφάλι, από θλων όργανο, το βράδυ του Σαββάτου. 

Εντοπίστηκε νεκρός από τη θυγατέρα του, το πρωί της Κυριακής. Η αυτοψία επιβεβαίωσε και τις αρχικές εκτιμήσεις και στοιχεία που είχαν ενώπιον τους οι αστυνομικοί ανακριτές από τη σκηνή, ότι δηλαδή επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.  
Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν κυλίδες αίματος εντός και εκτός της οικίας, ενώ στο πάτωμα εντοπίστηκε αποτύπωμα παπουτσιού.  Επιπρόσθετα, υπάρχει μαρτυρία πως ο ύποπτος επισκεπ΄τονταν τακτικά το θύμα και του ζητούσε χρηματικά ποσά, τα οποία ο ξηλικιωμένος του τα έδινε. Μάλιστα πριν από 15 μέρες του έδωσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.  Νεκροψία επί της σορού του 86χρονου θα διενεργηθεί σήμερα το πρωί.philenews ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ