RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Παραμένουμε στο θερμό τομέα και τις επόμενες ημέρες.
Ψυχρές αέριες μάζες κατηφορίζουν νοτιότερα.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Σημαντική αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός της Κύπρου από τις 21/12 περίπου με βροχές-χιόνια και πτώση θερμοκρασίας.

Καλησπέρα σας.
Όπως βλέπουμε και μέσα από τις 4 πρώτες εικόνες η περιοχή της Κύπρου παραμένει στο θερμό τομέα με τις θερμοκρασίες να είναι υψηλές για την εποχή.
Όμως ψυχρές αέριες μάζες κατηφορίζουν νοτιότερα τις επόμενες ημέρες προς τη Μεσόγειο(με την βοήθεια του αζορικού) με τάση να κινηθούν ανατολικότερα για να επηρεάσουν την Κύπρο μετά τις 21/12.
Ψυχρές αέριες μάζες και χαμηλά βαρομετρικά επηρεάζουν περιοχές της Ευρώπης και μια χώρα που αναμένεται να επηρεαστεί Σάββατο και Κυριακή είναι η Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια σε ορεινές περιοχές.
Η Κύπρος παραμένει ανεπηρεάστη απλά την Κυριακή λόγω διαταραχής στην Ελλάδα θα παρατηρηθεί μερική αστάθεια με ταυτόχρονη αύξηση της υγρασίας στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιων τοπικών βροχών.

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τα καλύτερα για την Κύπρο έρχονται μετά τις 21/12 που ο καιρός θα εναρμονιστεί με την εποχή με βροχές-χιόνια και πτώση θερμοκρασίας.Ένα δεκαήμερο περίπου με καιρικό ενδιαφέρον που δεν αποκλείω τίποτα όσο αφορά και τα χιόνια για το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι έχουμε μέρες ακόμα και απλά δίνω μια καθαρά δική μου εκτίμηση.
Όσο παιρνούν οι ημέρες θα σας δίνω περισσότερες πληροφορίες ώστε να γνωρίζεται σύντομα.

Πάμε να δούμε για Σάββατο και Κυριακή στην Κύπρο:
Με ηλιοφάνεια τις επόμενες 2 ημέρες που θα εναλλάσσεται με αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους.
Για Σάββατο μικρό ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών.Από αργά το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή και κατά τι διάρκεια της Κυριακής υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιων τοπικών βροχών κατά περιόδους όμως απουσίας οργανωμένου συστήματος.
Λόγω της διαταραχής που θα παρατηρείται στην Ελλάδα θα έχουμε μερική αστάθεια και αύξηση υγρασίας στην ατμόσφαιρα για αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιων τοπικών βροχών.

Θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και θα κυμαίνεται στους 19-22 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 20-21 στα παράλια.Στα ορεινά στους 9-14 βαθμούς και έως 18-19 στα ημιορεινά.Πιθανή μια πολύ μικρή πτώση στο εσωτερικό την Κυριακή.
Ελάχιστες θερμοκρασίες πρωί Σαββάτου στους 8-9 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 10-12 στα παράλια.Στα ορεινά 2-4 και 6-8 στα ημιορεινά.Ανεβαίνουν 1-2 βαθμούς οι ελάχιστες πρωί Κυριακής.

Άνεμοι χωρίς προβλήματα στα 2-3 μποφόρ με ριπές έως 4 μποφόρ το πολύ.Νότιοι-νοτιοδυτικοί Σάββατο και νότιοι-νοτιοανατολικοί την Κυριακή.
Για την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα μέχρι Τετάρτη 18-20/12 ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με μικρό το ενδεχόμενο κάποιων τοπικών βροχών.
Για την επόμενη εβδομάδα θα σας δώσω εικόνα αύριο Σάββατο. ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΔΩ.....

Αυτά φίλοι μου και σας εύχομαι ένα όμορφο ΣαββατοΚυρίακο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ