RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Είναι ίσως το πιο δυνατό χαρτί που έχει αυτή τη στιγμή η Κύπρος στο χώρο της κομμωτικής....
 
Πασχάλης Κωνσταντίδης, ένα όνομα που κατάφερε να αποδείξει πως ο χώρος της κομμωτικής είναι κάτι παραπάνω από έργο τέχνης ενώ οι σπουδές και τα σεμινάρια που όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσε τον έκαναν να μπορεί να "παίζει" με τα χρώματα και τις βαφές των μαλλιών δίνοντας τους ακόμα περισσότερη λάμψη. 
 
Με όνομα βαρύ στην ιστορία της κομμωτικής ο Πασχάλης Κωνσταντίνίδης που ζει εδώ και χρόνια στην Κύπρο, υπήρξε education trainer στην Wella Cyprus από το 2012 μέχρι το 2016 ενώ από το τότε συνεχίζει στην Schwarzkopf Cyprus. Εχει συνεργαστεί με όλα τα δυνατά ονόματα της ελληνικής και κυπριακής showbiz και δεν είναι τυχαίο που αρκετοί στο χώρο αυτό τον αποκαλούν "χρυσοδάκτυλο" και "chef" στις βαφές μαλλιών.

Σε κάθε σεμινάριο κομμωτικής που δίνει ανά την Κύπρο εκατοντάδες κομμωτές "κρέμονται" κυριολεκτικά από τις γνώσεις και τα χείλη του Πασχάλη Κωνσταντινίδη προκειμένου να μάθουν αυτό το παραπάνω που χρειάζεται η εν λόγω τέχνη ενώ το ίδιο κάνουν και αρκετές γνωστές αλυσίδες κομμωτηρίων Κύπρου και Ελλάδας που τον καλούν για να δώσει σεμηνάρια στους νεαρούς κομμωτές που θέλουν και αγαπούν την δουλειά τους. Άλλωστε, το όνομά του, Πασχάλης Κωνσταντινίδης είναι για τον χώρο αυτό μια εγγύηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ