RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ


Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου από εχθές το απόγευμα που δήλωσε την παραίτηση της η σιδηρα κυρία του σταθμού Αλκιστις Μαραγκουδάκη. 

Αυτή η κίνηση κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήτανε καθώς η επιτυχημένη πορεία του σταθμού στο ψυχαγωγικό κομμάτι ήταν καθαρά αποτέλεσμα των επιλογων της μέχρι πρότινος διευθύντριας προγράμματος.  
Οι καλά γνωριζοντες αναφέρουνε πως αιτία ήταν οι συνεχείς προστριβές με την Εύη Κουτσαυτακη ή αλλιώς το alter ego του Γιάννη Αλαφούζου.  
Βέβαια στις πρώτες εκπομπές που "χτύπησε" το καμπανάκι του κινδύνου μετά την αποχώρηση της Μαραγκουδακη ήταν το Rodeo με τον Βαγγέλη Περρη και την Αθήναις Νεγκα και το Εδώ με την Ντορεττα Παπαδημητριου
Οι δύο εκπομπές παλευαν τον τελευταίο καιρό να πιασουν τον στόχο του 10% στην τηλεθέαση προκειμένου να συνεχίσουν να υπάρχουν με τις περισσότερες φορές να είναι στο όριο.  Είναι λογικό λοιπόν να επικρατεί ανησυχία στα επιτελεια τους μετά την αποχώρηση βόμβα.  
Πηγές του σταθμού αναφέρουν στο ShowTime Cy πως η Ντορεττα Παπαδημητριου και ο Βαγγέλης Περρης κάλεσαν την Άλκιστις στο τηλέφωνο της μόλις πληροφορηθηκαν το νέο και εκείνη τους καθησυχασε σχετικά με την συνέχιση των εκπομπών τους.  Να θυμηθούμε όμως πως το πρώτο μίσο της τηλεοπτικής σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές και τα περισσότερα ψυχαγωγικα προγραμματα του σταθμού θα ολοκληρωθούν όπως το the voice που ρίχνει αυλαία στις 20 Δεκεμβρίου.
Μάλιστα, η Αθηναίς σήμερα δήλωσε πως είναι έγκυος - φαντάζεστε να μείνει κι εκείνη χωρίς δουλειά - ενώ η Ντορεττα μέσα από την εκπομπή προσπαθεί να "μπαλανσάρει" τα πράγματα και τις εντυπώσεις κάνοντας πλάκα στο Δημήτρη Μηλιωγλου πως όπου πάει η εκπομπή κόβεται
 Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αλκιστις Μαραγκουδακη θα παραμείνει στα καθήκοντα της για μια εβδομάδα ακόμα ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι έτοιμη να αναλάβει το νέο μεγάλο στοίχημα που ακούει μέχρι στιγμής στο όνομα epsilon.  
Ο Ιβάν Σαββιδης ξέρει πως η Αλκιστις Μαραγκουδακη είναι μια γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό τοπίο και πως ο ΣΚΑΙ και επί εποχής της έγινε ο πρώτος σταθμός.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αντικατασταστης της στην διεύθυνση προγράμματος πιθανότατα θα είναι ο Λοΐζος Ξενοπουλος του mega που έχει πολύ μεγαλη εμπειρια στα θέματα ψυχαγωγίας. 
 Σχετικά με το survivor 2 δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή καθώς την οργάνωση την τρέχει αποκλειστικά η εταιρεία του Ατζουν και ήδη έχουν υπογραφει τα συμβόλαια μετάδοσης.  Παραπλευρες απώλειες βέβαια με την αποχώρηση της Αλκιστης Μαραγκουδακη έχουμε και σε επίπεδο διοικητικών και τεχνικών, καθώς υπάρχουν στον σταθμό άτομα του στενου οικογενειακου κύκλου της που αναγκαστικά θα την ακολουθήσουν στο επόμενο της βήμα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ