RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18 - 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Νέα εβδομάδα διανύουμε και η ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ  Δήμητρα Παπανικολοπούλου κάνει αστρολογικές προβλέψεις αποκλειστικά στους αναγνώστους του ShowTime Cy


 
ΚΡΙΟΣ
Αισθηματικά:
Σαν πεισματάρηδες που είστε προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία στη σχέση σας. Μπορείτε να κρατήσετε τον σύντροφο σας προσηλωμένο στη σχέση σας με διαφορετικούς τρόπους τους οποίος θα βρείτε και θα επιλέξετε εσείς.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες εάν συνεχίσετε με αυτήν την συμπεριφορά. Δώστε προσοχή στους συνεργάτες σας και κυρίως στα οικονομικά σας τα οποία δεν ανεβαίνουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικά:
Είστε δυναμικοί και ικανοί για πολλά πράγματα. Το θέμα είναι όχι να το λέτε απλά αλλά να το αποδικνύετε με πράξεις. Βέβαι δεν θα λείψουν οι δυσκολίες στη σχέση σας αλλά ακόμα και αυτές προκαλούνται από εσάς. \

Επαγγελματικά:
Για τα επαγγελματικά σας εντάξει είστε μια χαρά. Είναι ο τομέας όπου ο δυναμισμός σας κοντεύει αυτή την περίοδο , ,,,να πιάσει πάτο. Καλό θα ήταν να αποδείξετε σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός Ταύρος στα επαγγελματικικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθηματικά:
Πρέπει να σταθεροποιηθείτε στις σχέσεις σας γενικά. Δεν γίνεται να πηγαίνετε από εδώ και από εκεί διότι στο τέλος όχι μόνο θα χάσετε το παιχνίδι αλλά θα μείνετε και μόνοι σας και είναι κρίμα.

Επαγγελματικά:
Στα επαγγελματικά σας τα καταφέρνετε μια χαρά αλλά πραγματικά θα μπορούσατε και καλύτερα. Προσοχή στην διαχείριση κάποιων οικονομικών τα οποία θα σας ζητηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Αισθηματικά:
Εσάς δεν σας κάνει κανένας καλά. Προσοχή στη σχέση σας , προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και προσεκτικοί διότι αν δεν προσέξετε τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Επαγγελματικά:
Και μην παραμελείτε άλλο τα επαγγελματικά σας. Τα αισθηματικά σας αφήστε τα λίγο στην άκρη και ασχοληθείτε με το πως θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν αυτοί που ασχολούνται με τις αγοραπωλησίες.

ΛΕΩΝ
Αισθηματικά:
Είναι καιρός πια να προβάλετε την σεξουαλικότητά σας και τον ερωτισμό σας στο ταίρι σας. Αλλά δεν θα πρέπει να είστε αχάριστοι καθώς επίσης και να είστε πιο τρυφεροί.

Επαγγελματικά:
Τα επαγγελματικά σας θα είναι αρκετά καλά αυτή την περίοδο αν και θα πρέπει να προσέξετε αυτά τα μικρολαθάκια τα οποία δεν θα σας ωφελήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθηματικά:
Θα τα πάτε καλά αυτό το διάστημα. Είναι μία θετική περίοδος να κάνετε νέες σχέσεις με άτομα που θα γνωρίσετε τις επόμενες μέρες. Όσο για εσάς που έχετε είδη κάποια σχέση ετοιμαστείτε για νέες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά :
Και στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε καλά. Θα κάνετε νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Όσο για τα οικονομικά σας , ανεβαίνουν αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην τα σπαταλήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Αισθηματικά:
Ουδείς λόγος ανησυχίας για εσάς. Κάποια προβλήματα που ίσως να σας ανησυχήσουν αυτό το διάστημα,. Τα αισθηματικά πετάνε , οι σχέσεις ετοιμάζονται για γάμο και οι ελεύθεροι για το καινούργιο τους ταίρι.

Επαγγελματικά:
Και στα επαγγελματικά θα τα πάτε καλά. Νέες συνεργασίες σας περιμένουν , οι οποίες θα είναι αποτελεσματικές όσο αφορά τον επαγγελματικό και οικονομικό σας χώρο. \

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθηματικά:
Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και ψύχραιμα μπορεί να βιώσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. Μην είστε καχύποπτοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν.

Επαγγελματικά:
Λόγω της κακής σας ψυχολογίας δεν είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και δραστήριοι. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε την κακή σας ενέργεια να χειροτερέψει τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθηματικά:
Κάποια εμπόδια και λίγη γκρίνια είναι πιθανό να υπάρχει την εβδομάδα αυτή στη σχέση σας, θα περάσει όμως γρήγορα, επαναφέροντας την ηρεμία και τη σταθερότητα στη ζωή σας.

Επαγγελματικά:
Σε γενικές γραμμές είναι καλά και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για άνοδο και αύξηση οικονομικών απολαβών. Αν τις χειριστείτε κατάλληλα, θα κερδίσετε πολλά μεσοπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Αισθηματικά:
Έχετε πολλή όρεξη για φλερτ, διασκέδαση και καλοπέραση την εποχή αυτή. Απλά να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι την όρεξή σας και είναι πιθανό να τους κουράζετε ή να τους εκνευρίζετε.

Επαγγελματικά:
Καλό θα ήταν να διοχετεύσετε και κάμποση από την ενέργεια και τη ζωντάνια σας στη δουλειά σας, αφού έτσι θα καταφέρετε νέες επενδύσεις και συνεργασίες που θα σας φέρουν πολλά έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθηματικά:
Αν αντιμετωπίσετε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα πράγματα στον αισθηματικό σας τομέα θα γίνουν πολύ καλύτερα και ευκολότερα. Μην αντιμετωπίζετε τους πάντες, και ειδικά το σύντροφό σας, με απάθεια και ελαφρότητα γιατί τότε μόνο θα χάσετε.\

Επαγγελματικά:
Τα πράγματα πάνε καλά αρκεί να προσέξετε κάποιες συνεργασίες που μπορεί να σας βγουν σε κακό. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που δεν ξέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Αισθηματικά:
Συναισθηματικά είστε καλά αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και κάποιους καυγάδες. Επιστρατεύστε τον αισθησιασμό και τη λογική σας για να δείξετε στο σύντροφό σας πόσο σημαντικός είναι για σας.

Επαγγελματικά:
Έχετε ρίξει όλο σας το βάρος στον επαγγελματικό τομέα και πετυχαίνετε εύκολα και με επιτυχία τους στόχους σας. Είναι εποχή κατάλληλη για επέκταση και οικονομική άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ