RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ....

Ιούλιο Μήνα & όπως πάντα τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια.... Ποια είναι τα ζώδια που τον Ιούλιο θα τα βρουν σκούρα και ποια θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις ? Η διάσημη ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ SEMIRAMIS αναλύει τα ΖΩΔΙΑ για ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ


Κριός:
Φιλόδοξα Κριαράκια τα έχετε χάσει και έχετε γεμίσει άγχος? Λοιπόν μην ανησυχείτε! Είναι ανθρώπινο να αισθάνεστε  λίγο αναστατωμένοι ή σε κίνηση που δεν είχατε προβλέψει, ή εξαιρετικά χαρούμενοι  ή φοβισμένοι ή οτιδήποτε άλλο! Η ζωή είναι  περίπλοκη και αν οι αντιδράσεις σας είναι σε αρμονία με αυτό, τότε θα πάτε πολύ καλά!
Τα συναισθήματα κυριαρχούν αυτές  τις ημέρες, ιδιαίτερα στις 9 και 10 Ιουλίου 2017. Γι 'αυτό και φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στο πώς αισθάνεστε!
Εσείς θέτετε στόχους και τους επιτυγχάνετε. Εύνοια στην τύχη  στις 20, 21 και 22 πάρτε λαχείο!
Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε όλοι στις 30 και 31, εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, χωρίς να σκέφτεστε το τίμημα.
Ο μήνας αρχίζει με μια άρνηση σε ότι έχει σχέση με δουλειά , σταδιακά ηρεμείτε. Θα πρέπει να διαχωρήσετε την εργασία από  τα συναισθηματικά σας, επαγγελματίες είσθε! Μπορείτε να εξετάσετε  τι σας ενοχλεί  και πάλι στις 9 και 10/7.
Ορίστε τους στόχους σας στις 15 και 16 Ιουλίου. Χαρούμενη είδηση σας  ανεβάζει στις 20, 21 και 22. Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την στροφή  σε νέα κατεύθυνση στις 26 ή 27. Στις 30 και 31 δεν έχετε μυαλό για δουλειά, διασκεδάστε κολυμπήστε ερωτευθείτε!


Ταύρος:
Ευαίσθητα Ταυράκια ξυπνάτε το πρωί και μετά αρχίζετε να κάνετε σχέδια και όνειρα και μιλάτε, μιλάτε συνεχώς…… Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η εκφραστικότητά θα σας φέρει πολύ κοντά με κάποιους ανθρώπους .
Προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας κυρίως στις  11 και 12. Μπορεί να επιθυμήσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε , πάρτε την γνώμη κάποιου που εμπιστεύεσθε στις 18 και 19. Η ενέργειά σας είναι έντονη και η βούλησή σας να πετύχετε κάτι που θέλετε είναι ασταμάτη στις 23 και 24. Στις 30 και 31 δεν σας σταματά κανείς και τίποτα.
Στα αισθηματικά μιλήστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Δεν θα βγείτε χαμένοι! Επανασυνδεθείτε με φίλους σας  που έχετε χαθεί στις 18 και 19. Κανείς  δεν μπορεί να αντισταθεί στη μεγάλη σας ενέργεια και την καλή σας εμφάνιση  23 και 24.
Σίγουρα, υπάρχουν πολλές συνταγές για επιτυχία . Δουλέψτε σκληρά, παίξτε βρώμικα, ελιχθείτε και φερθείτε έξυπνα. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο . Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, συζητήστε το. Εάν υπάρχει μια ευκαιρία, κυνηγήστε την.
Στις  5 και 6, θέλετε επειγόντως διακοπές. Κάνετε έλεγχο σχετικά με τα οικονομικά σας  11 και 12. Οι απόψεις δικών σας ανθρώπων θα πρέπει  να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την  λήψη μιας μεγάλης απόφασης για τα εργασιακά σας στις 18 και 19. 30 και 31 είστε ακαταμάχητοι.

Δίδυμος
Χαρούμενα διδυμάκια έχετε μια ακατανίκητη επιθυμία για ανακατατάξεις στη διαρύθμιση του σπιτιού σας. Θέλετε αλλαγή, σε όλα. Προσοχή στο αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά. Πολύ δουλειά μέχρι  5 και 6/7. Μια σχέση που σημαίνει πολλά για εσάς είναι στο μυαλό σας  11 και 12. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.
15, 16 και 17, είσθε σε εγρήγορση, και δεν μπορεί κανείς να σας αμφισβητήσει σε συζήτηση. Ελέγξτε την πιθανότητα μιας καλής αγοράς  στις 22  και δείτε αν δεν μπορείτε να μιλήσετε για μια μειωμένη τιμή. Ευνοικές ημέρες  στις 25 και 26, Ευχάριστες οι επαφές σας με όλους 30 κ 31.
Δώστε την απαραίτητη προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους την στοργή και την αγάπη σας. Εξετάστε το μέλλον κάποιας σχέσης σας και αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε και αν είστε ικανοποιημένοι
Είστε πολυάσχολοι και με πολύ τρέξιμο. Μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποια μικρή παρανομία, δεν αξίζει τον κόπο. Δείτε τι θέλετε από την δουλειά σας και συζητήστε το. Μην νιώθετε παραγκωνισμένοι διότι υπολογίζουν σε εσάς .Μην περιμένετε από τους άλλους να ενεργήσουν για εσάς, πάρτε  τα πράγματα στα χέρια σας αυτό το μήνα. Συγκεντρώστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, προχωρήστε προς τα εμπρός και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας!

Καρκίνος:
Ρομαντικά καρκινάκια είστε σε καταπληκτική φόρμα. Νιώθετε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Μερικές μέρες μελανχολίας σας κρατάνε πίσω αλλά πλέον η ζωή σας έχει προχωρήσει σε μεγαλύτερα  καλύτερα και πιο θετικά πράγματα! Ναι, βρίσκεστε σε νέες καταστάσεις στην ζωή σας και θα πρέπει να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.
Στα οικονομικά  στις 5 και 6 κάντε μια μοιρασιά στις υποχρεώσεις σας. Θέλετε να κάνετε μια αγορά και μόνο που την ονειρεύεστε είναι η αρχή για να την πραγματοποιήσετε.
Με τον καθένα φίλο ή συγγενή που θέλει  από ένα κομάτι σας απλά πείτε όχι!! Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα για να ηρεμήσετε.
Στα αισθηματικά ξέρετε πολύ καλά πλέον τί και ποιόν ή ποιά ζητάτε.  Διεκδικείστε ότι θέλετε και θα το πετύχετε.  Ξεκουραστείτε ηρεμήστε,  φαίνεσθε έτσι ποιό όμορφοι και γοητευτικοί!
Έχετε όρεξη για δουλειά και με ότι καταπιαστείτε θα το επιτύχετε αρκεί να αναγνωριστεί από τους άλλους. Εσείς όμως είστε σε φόρμα και όσοι εργασθούν μαζί σας θα βγουν ωφελημένοι.  Καλό θα είναι να μιλάτε λίγο περισσότερο με συναδέλφους και να ξαναέρθετε κοντά.
Μην είστε πολύ γενναιόδωροι στις 11 και 12 Ιουλίου έχετε όλες τις καλές προυποθέσεις να περάσετε ευχάριστα αν το θέλετε, να διασκεδάσετε και να υλοποιήσετε σχέδιά σας. Πηγαίνετε με το ρεύμα και όχι αντίθετα.

ΛΕΩΝ
Ορμητικοί  λέοντες νέες  ευκαιρίες και δρόμοι ανοίγονται εμπρός σας. ‘Όλα μπορείτε να τα αλλάξετε, από το χτένισμά σας μέχρι την εργασία σας! Θεαματικές αλλαγές από τις  2, 3 και 4/7.  Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η νέα προσέγγιση σε διαφορετικούς τομείς σας φέρνει νέα οφέλη.  Η τύχη είναι μαζί σας και βοηθά τους τολμηρούς! Στις  15, 16 και 17 ελέγξτε τα νεύρα σας.
Φερθείτε με αγάπη και προσοχή στον σύντροφό σας και μην τον παραμελείτε. Χαλαρώστε μαζί και διασκεδάστε ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.
Αν σας φαίνονται όλα βαρετά τότε ή αλλάξτε δουλειά ή ανανεώστε τον τρόπο που δουλεύεται. Πηγαίνετε από άλλον δρόμο, αλλάξετε την διακόσμηση στο  γραφείο σας , μιλήστε με τους συναδέλφους που δεν συμπαθείτε!
 Όπου οι άλλοι θα  βλέπουν προβλήματα ,  εσείς θα βλέπετε  θησαυρό  9 και  10/7. Μην μπείτε σε περιττές αντιπαραθέσεις στις 15, 16 και 17. Αλλά μιλήστε αν κάτι δεν είναι σωστό. Νέες θέσεις εργασίας, νέες εμπειρίες, νέοι άνθρωποι στον δρόμο σας. Πολλές επαφές και γνωριμίες διασκεδάστε το! Απολαύστε μια υπέροχη 30η και 31η. Θα μπορούσατε να συνηθίσετε στο «νέο»!

Παρθένος
Από αυτόν τον μήνα ζωηροί  Παρθένοι όλα αποκτούν νόημα για εσάς, βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται επιτέλους και ικανοποιήσθε.  Οικογενειακές υποχρεώσεις σας απασχολούν 11 και 12/7 ευχάριστα.  Καλές συνεργασίες  , καλή επικοινωνία με τους γύρω σας, σας βοηθά να βάλετε ακόμη μια φορά τάξη σε διάφορους τομείς. Χρειάζεστε ξεκούραση και απόδραση καλές πιθανότητες για κέρδη στα οικονομικά.
Αισθηματικά αν δεν έχετε βρεί το έτερον ήμισυ βγείτε και κοινωνικοποιηθείτε! Κάντε γνωριμίες! Αλλιώς  φροντίστε με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε τον έρωτά σας! Καλοκαίρι είναι ευνοούνται οι ερωτικές στιγμές!1η και 2 καλές ημέρες για να μιλήσετε με προισταμενό  σας σε περίπτωση που το επιδιώκετε.  Μιλήστε και διεκδικήστε τις καλύτερες συνθήκες, μην μένετε σιωπηλοί. Οργανώστε εσείς τον τρόπο που δουλεύετε και νιώστε απελευθερωμένοι.

Ζυγός
Αυτό τον μήνα αισθησιακοί Ζυγοί, άλλα προγραμματίζετε και άλλα σας προκύπτουν. Μιλήστε με καλούς φίλους και μην υποτιμάτε τους άλλους. Προσπαθήστε να περάσετε ωραίες στιγμές με τους δικούς σας και ηρεμίστε, σταματήστε το άγχος!
Στον έρωτα φερθείτε αυθόρμητα και μην προγραμματίζετε, γιατί για εσάς τίποτε δεν είναι για προγραμματισμό αυτόν τον καιρό. Είστε πολύ γοητευτικοί και μπορείτε αυτό να το εκμεταλευτείτε . Συνδυάστε δουλειά με διασκέδαση , οι γνωστοί σας θα ενθουσιαστούν με το πόσο διασκεδαστικοί μπορεί να είστε αν το θέλετε.
Μην προγραμματίζετε γιατί δεν είναι τίποτα βέβαιο, αυτοσχεδιάστε, ευκαιρία να δουλέψει ο εγκέφαλός σας ψάχνοντας διαφορετικές λύσεις! Έτσι, από την 1η Ιουλίου 2017, όταν κάτι δεν τελειώνει  μην απογοητεύεσθε, κάντε υπομονή!  Έχετε χειριστεί αυτό το είδος της κατάστασης στο παρελθόν, και θα το χειριστείτε και πάλι καλά τώρα! Δείτε την διαφορετική τροπή που παίρνουν τα πράγματα και  δείτε το σαν ευκαιρία. Βγείτε με τους φίλους σας στις 30 και 31  χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και αφήστε όλα τα βλέματα καρφωμένα πάνω σας.

Σκορπιός:
Αποφεύγοντας μια βαριά κατάσταση εκρηκτικοί Σκορπιοί νιώθετε απελευθερωμένοι . Γεμάτοι με πολύ περισσότερη ενέργεια για να απολαύσετε τις εξαιρετικά καλές μέρες που έρχονται στο δρόμο σας απο 5 και 6/7.  Πάρτε το ταίρι σας και μοιραστείτε την  καλή σας διάθεση.
Συζητήστε νέες ιδέες με συνεργάτες και δουλέψτε ομαδικά. Η διαίσθησή σας  δυναμώνει και σας οδηγεί στα σωστά συμπεράσματα.
Στα αισθηματικά ψαχθείτε τι θέλετε και αν σας ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση. Τα άστρα δείχνουν ότι οι αγαπημένοι σας θέλουν πραγματικά να σας βοηθήσουν να περάσετε υπέροχα, στις  9 και  10/7.  Ίσως συναντήσετε ακόμη και κάποιον νέο έρωτα !Η έμφυτη δημιουργικότητα σας προσελκύει ερωτικά στις 15, 16 και 17. Ξέρετε πολύ καλά να χειρίζεστε τον ερωτικό τομέα όλος ο μήνας επιτυχημένος.
Καθίστε και μιλήστε με συναδέλφους σας  για θέματα εργασίας, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο σφαιρικά την κατάσταση.  Είστε φουλ δημιουργικοί και εργατικοί αυτό το διάστημα. Επίλυση ενός ζητήματος με έναν συνάδελφο στις 23 και 24. Έχετε δουλέψει πραγματικά σκληρά όλο το μήνα!
Οργανώστε τις προτεραιότητές σας! Μην αφήνετε αλλαγές έξω από τον άμεσο κύκλο σας να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Αν γνωρίζετε τι πραγματικά θέλετε,  θα είστε σε καλύτερη κατάσταση.

Τοξότης:
Τοξότες της περιπέτειας  και  της γοητείας αυτό τον μήνα θα πρέπει να είσθε ο εαυτός σας, όσο και αν αυτό κουράζει ή  προκαλεί ζήλια στους γύρω σας. Προγραμματίστε τα ταξίδια σας και με ποιους θα πάτε. Οικονομικά δεν θα έχετε πρόβλημα αλλά, όπως οι περισσότεροι πρέπει να κάνουν! , να έχετε λίγη προνοητικότητα πάνω σε αυτό το θέμα.
11 και 12/7, είστε  για  πολλή αγάπη και φιλιά, οι επιτυχίες σας στον ερωτικό τομέα θα βάλουν φωτιά στο καλοκαιρινό σκηνικό. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν και να έχετε πρόβλημα τι να διαλέξετε…..

Επιτυχία θα έχετε στον επαγγελματικό τομέα, η δουλειά σας δεν περνά απαρατήρητη και είσθε άτομο το οποίο προκαλεί την προσοχή.
Ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε από τώρα , σκεφτείτε ότι πλησιάζει η ώρα των διακοπών και ονειρευθείτε. Προσοχή  στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού, το άγχος δεν είναι η κατάληλη δικαιολογία για τα κιλάκια που μπορεί να πάρετε……

Αιγόκερως
Αυτό τον μήνα δυναμικοί Αιγόκεροι είσθε ασυγκράτητοι. Πρέπει να ακολουθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας και να τους πετύχετε. Διώξτε το άγχος και τις ανασφάλειες  που σας βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα και προχωρήστε ακάθεκτοι.  Δεν είναι καιρός  για ανεξαρτησία και θαρραλέες ενέργειες μακρυά από το γνωστό σας περιβάλλον.. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν  και ακολουθήστε την ροή . Μην φοβάστε να ζητήσετε τη βοήθεια άλλων και να προσαρμοστείτε σε ανθρώπους και γεγονότα.
 Η προσωπική σας γοητεία θα αυξηθεί και η ζωτικότητά σας θα βελτιωθεί πολύ. Στον έρωτα οι σχέσεις σας θα είναι ήρεμες και ρομαντικές , μπορείτε να προγραμματίσετε τον ερχομό ενός παιδιού. Θα σας ενδιαφέρουν πνευματικά θέματα και η ψυχική αναζήτηση.
Νέα ανοίγματα  στην καριέρα σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να επωφεληθείτε, Ήρθε η ώρα να εργαστείτε  και να τα καταφέρετε με επιτυχία. Προσοχή στα οικονομικά σας . Θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Υδροχόος,
Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας , σας απασχολεί, δαιμόνιοι Υδροχόοι.  Θα πρέπει να προσαρμοσθείτε με τις  καταστάσεις και να δεχτείτε τι συμβαίνει. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια άλλων. Η συναίνεση και η προσαρμοστικότητα θα είναι απαραίτητες  για βαδίσετε αυτόν τον Ιούλιο.
Η πνευματικότητα θα επιρεάσει τη ζωή πολλών  ανθρώπων  τον Ιούλιο του 2017, πράγμα που θα γίνει και με εσάς. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα επικεντρωθούν στην πνευματικότητα, οι συζητήσεις σας θα γυρνούν γύρω από τις παγκόσμιες εξελίξεις και την ματαιότητα της ύλης.
Όμως δεν θα σας λείψει η διασκέδαση, οι κοινωνικές συγκεντρώσεις  και  οι νέες γνωριμίες. Έντονη η ερωτική σας ζωή αλλά χωρίς συναίσθημα.
Η επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία αυτόν τον μήνα είναι στάσιμη. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και ανεκτικοί, προσοχή και στα οικονομικά σας.
Ως εκ τούτου, πρέπει να επιτρέπετε να συμβαίνουν τα πράγματα με τον δικό τους ρυθμό και να περιμένετε .

Ιχθείς
Ιχθείς αινιγματικοί και μυστηριώδης, τα ψυχολογικά σας και το άγχος σας θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα. Η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι και στα καλύτερά της, μείνετε κοντά σε δικούς σας ανθρώπους που σας ανεβάζουν.
Στα επαγγελματικά δεν υπάρχει αξιοσημείωτη αλλαγή και θα πρέπει να κάνετε υπομονή για εξελίξεις αργότερα. Πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που έχετε ήδη, εσείς διαλέξει και να κάνετε συμβιβασμούς, εάν είναι απαραίτητο, για να προχωρήσετε στη ζωή. 
Οι πλανητικές θέσεις θα δημιουργήσουν σύγκρουση μεταξύ επαγγελματικών θεμάτων και οικονομικών αξιών.  Οι επιχειρηματίες θα πάνε αρκετά καλά. Είστε σε θέση να επιτύχετε   μέσω τολμηρών ενεργειών. Είστε πρόθυμοι να κερδοσκοπήσετε αυτόν τον μήνα, αλλά η περίοδος έως τις 22 Ιουλίου 2017 δεν είναι ευνοϊκή. Τα μέλη της οικογένειας σας και οι ηλικιωμένοι ενδέχεται να δημιουργήσουν εμπόδια γενικότερα στις επιλογές σας.