RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΘΕΕ ΜΟΥ: ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΕΙΔΗΣΗ... ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Στις 13.07.2017 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, έγινε ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα νέο ζευγάρι, ο Αντρέας Σαβίτσενκο και η Βαρβάρα Κορέλοβα, ελληνικής καταγωγής. 

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 2 χρονών κόρη τους Αγγελίνα που βρίσκεται στην εντατική σε πολύ δύσκολη κατάσταση. 


Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Κρασνοντάρ, δίνουν μάχη τις τελευταίες μέρες για να την κρατήσουν στην ζωή. Λογο της κρισιμης καταστασης χρειαζεται μεγαλο χρηματικο ποσο για να καλυφθουν τα εξοδα νοσηλειας και θεραπειας.



 Για αυτο τον λογο το Κεντρο Νεοτητας Ακριτες στην Λευκωσια μετα απο συνεννόηση με την οικογενεια (τα δύο θύματα, οι γονείς της μικρής έχουν αρκετούς συγγενείς και στην Κύπρο) διοργανωνει ερανο με στοχο να συγκεντρωσει χρηματα ως βοηθεια. 


Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθησει μπορει να κανει εισφορα μεσω καταθεσης στον πιο κατω λογαριασμο μεσω Ελληνικης τράπεζας και ΣΠΕ. Επισης μπορει να κανει εισφορα στο κεντρο μας καθημερινα απο τις 19.00 μέχρι τις 24.00 οπου θα υπαρχει ταμειο εισφορων. 
Η μικρή Αγγελίνα χρειάζεται την βοήθεια μας, πνευματικά και οικονομικά. Και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη. Προσευχόμαστε για την μικρή Αγγελίνα!ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ