Δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο γνωστός youtuber Εύρος Δημητρίου (Evros Glijin), ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση, μετά τον χαμό που προκλήθηκε από το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές τον ίδιο, αλλά και δύο μελών της Δύναμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναμένεται να τον ξανακαλέσει για κατάθεση και εάν δεν παρουσιαστεί θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Αξίζει να αναφερθεί πως στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του, ενώ εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατά παράβαση του νόμου που προνοεί για την προστασία του απορρήτου της ιδιωτικής επικοινωνίας, κατά παράβαση του περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νόμου και παρακοή σε νόμιμες διαταγές.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ