Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», o Pedro Evangelou αφού γνώρισε την 19χρονη σε club, την οδήγησε στο σπίτι του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου.
Αν και η 19χρονη προσπάθησε να ξεφύγει, αποδείχτηκε μάταιο. Άρχισε να φωνάζει και να χτυπά τα τζάμια, αλλά κανείς δεν την άκουγε από τους γείτονες.
Κάποια στιγμή κατάφερε να αποδράσει από τον 42χρονο και άρχισε να τρέχει γυμνή στις σκάλες. Ωστόσο αυτός την πρόλαβε, την έσυρε πάνω και της είπε:
Ο Βρετανοκύπριος σατανιστής, έχει στο πρόσωπό του ένα τατουάζ με χαραγμένη την πεντάλφα, ενώ το διαμέρισμα του ήταν γεμάτο με σατανιστικές αφίσες και βιβλία μαύρης μαγείας. Στο λαιμό του, φορούσε ένα μενταγιόν φτιαγμένο από ανθρώπινο δόντι.
Στο άκουσμα της ποινής του, ο σατανιστής δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειες, ούτε φάνηκε να ταράζεται.
Ακόμα και όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο την δήλωση του θύματός του, ο Pedro Evangelou ήταν… ατάραχος.
Όσο για την 19χρονη; «Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», ανέφερε στην δήλωση της, τονίζοντας πως όλο αυτό κατέστρεψε την επαγγελματική και προσωπική της ζωή».star ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ