RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ "ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ" - ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... ?


Πώς και πώς περιμένουμε να δούμε στις οθόνες σήμερα την τηλεμαχία ανάμεσα στην βασίλισσα της απογευματινής ζώνης Χριστιάνα Αριστοτέλους και την «νεοεισερχόμενη» Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 
 
Τι νούμερα θα γράψει το MEGAONΕ; Θα πέσει η βασίλισσα από το θρόνο της; Η εμπιστοσύνη που έδειξε η διεύθυνση του Αρχαγγέλου στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα κερδίσει το στοίχημα της απογευματινής ζώνης; Αυτά και άλλα πολλά είναι κάποια ερωτήματα που αναμένεται να απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, αφού οι δύο δυναμικές γυναίκες καλώς ή κακώς είναι έτοιμες να αναμετρηθούν για πρώτη φορά.

Χριστιάνα Αριστοτέλους με «Με αγάπη Χριστιάνα» ή Κωνσταντίνα Ευριπίδου με «Όλα για Σένα». Και οι δύο πάντως είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν αυτή τη «μάχη».
Η «βασίλισσα» της απογευματινής ζώνης πάντως ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να επιτύχει μια εκπομπή. Από την άλλη η νέα σταρ του MEGAONE, όπως όλα δείχνουν, έχει όλα τα φόντα για να απογειώσει τα προηγούμενα νούμερα.
Μήπως λέτε να τους την «φέρει» ο Ανδρέας Πιτσιλίδης «Αδιακρίτως», ο οποίος μεταφέρεται εσπευσμένα στην απογευματινή ζώνη από τις 14 Νοεμβρίου;24news ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ