RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ BODYBUILDING & FITNESS

Αυτά είναι... Γίνε επαγγελματίας Προπονητής Bodybuilding & Fitness με δυνατότητα απόκτησης Διεθνώς Αναγνωρισμένου Διπλώματος ( με άδεια εγγραφής στο μητρώο προπονητών του ΚΟΑ – Λειτουργία Νόμιμου Γυμναστηρίου ) 
 Νέος κύκλος εκπαίδευσης στο κλάδο του Personal Training απο τον Οργανισμό Εκπαίδευσης ALS WELLNESS & FITNESS ACADEMY, με έναρξη μαθημάτων τέλος Νοεμβρίου.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ -  ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 

Τα μαθήματα φέτος θα διεξαχθούν στην Λεμεσό και θα πραγματοπιούνται σε ταχύρυθμο πρόγραμμα τα Σαββατοκυρίακα για διευκόλυνση των σπουδαστών, σε οικονομική τιμή.


Θα προσφερθεί ποιοτική εκπαίδευση, στις βάσεις τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζει ο μελλοντικός προπονητής, όπου συμπεριλαμβάνονται η Φυσιολογία της Άσκησης, Κινησιολογία, Αθλητική Διατροφή, Τραυματιολογία, Προπονητικές Αρχές Λειτουργικής Προπόνησης (Functional Training) και προπονητικής Bodybuilding.



Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Οργανισμού στελεχώνεται απο καταξιωμένους προπονητές, γυμναστές, διατροφολόγους και φυσικοθεραπευτές, με άψογη μεταδοτικές ικανότητες.


Οι απόφοιτοι του Οργανισμού μας αποροφούνται άμεσα απο την αγορά εργασίας μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Ανάπτυξε την καριέρα σου, εξασφάλισε το μέλλον σου!

Για περισσότερες πληροφορίες:
W:     www.alsacademy.org
T:     00357 22 261414