Για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Εφραίμ, μίλησε χθες στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», Χριστιάνα Αριστοτέλους.
Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δήλωσε πως την ημέρα που θα της έκανε πρόταση ο ποδοσφαιριστής, η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά από διάσειση.
Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, ακούγοντας πως η σύντροφός του θα διανυχτερεύσει στο νοσοκομείο, ήταν, όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, αγενής με τον γιατρό καθώς δεν θα μπορούσε να της κάνει την πρόταση όπως αυτός ήθελε.
Ωστόσο, η πρόταση έγινε την επόμενη μέρα, με το πώς να είναι επτασφράγιστο μυστικό.24news ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ
