RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ ? ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ

Κάνετε αγκαλίτσες και φιλάκια με το αγόρι σας  όμως όταν φτάνει η ώρα του σεξ εκείνος δεν μπορεί να λειτουργήσει;

Μην αγχώνεστε γιατί μπορεί το πρόβλημά του να λυθεί με φυσικούς τρόπους και επιτέλους να μπορέσετε να απολαύσετε την ερωτική σας συνεύρεση.
Το άγχος είναι η αιτία πολλών παθήσεων και της στυτικής λειτουργίας επίσης. Γι’ αυτό όσο μπορείτε περιορίστε το. Κάντε μία δουλειά πιο χαλαρή ή αν θέλετε να μην αλλάξετε εργασιακό χώρο αναθεωρήστε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.
Βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα το περπάτημα. Έρευνα που έγινε το  2005, έδειξε πως άνθρωποι που προχωρούσαν 3 χιλιόμετρα την ημέρα, είχαν περιφέρεια μέσης 80cm, συγκριτικά με εκείνους που έκαναν καθιστική ζωή και είχαν περιφέρεια μέσης 106cm. Όπως άλλωστε είναι γνωστό όσο πιο λεπτός είναι ένας άντρας τόσο πιο σπάνιο είναι να έχει πρόβλημα στύσης.
Εντάξτε στη διατροφή σας το τζίνσεγκ, ένα βότανο το οποίο όμως πρέπει να καλλιεργηθεί για τουλάχιστον πέντε έτη πριν χρησιμοποιηθεί.
Σε μια έρευνα του 2008, σχετικά με επτά επιμέρους μελέτες για το κόκκινο ginseng και την στυτική δυσλειτουργία, διαπιστώθηκε ότι οι δόσεις από 600 έως 1.000 mg τρεις φορές την ημέρα, είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Αν σας αρέσουν οι χυμοί, προτιμήστε να πιείτε έναν με καρπούζι το οποίο και έχει χαρακτηριστεί ως φρούτο-βιάγκρα.
Η  κιτρουλλίνη που περιέχει βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το πέος. Μία μελέτη που έγινε το 2011 έδειξε πως οι άντρες που είχαν στυτική δυσλειτουργία , όταν πήραν συμπληρώματα κιτρουλλίνης το πρόβλημά τους αντιμετωπίστηκε μεμιάς.star ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ