RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ - ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ - Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ

Δεν σεβάστηκε, ως να ήταν τούρκος, και χρησιμοποίησε την εκκλησία που μετάτρεψαν οι μογγόλοι σε πολιτιστικό κέντρο γιά να παρουσιάσει το βιβλίο του.  

Πέρα από την ιερόσυλη πράξη του, πέρα από την προδοσία προς το κράτος του οποίου υπήρξε πρόεδρος, δεν παράλειψε να συνεχίσει την προπαγάνδα που χρησιμοποίησε η Τουρκία γιά να εισβάλει στην Κύπρο πως οι τουρκοκύπριοι υπέφεραν τα πάνδεινα από τους αιμοβόρους Ελληνοκύπριους προ του 74. Καθόλου τυχαίο να δηλώνει ειρωνικά πως » τουρκοκύπριοι δεν προσβλήθηκαν από κάποιο μικρόβιο και έπεσαν στα πηγάδια αλλά δολοφονήθηκαν από Ελληνοκύπριους»  

Πλάνα απόκλειστικά από το δελτίο του ΣΙΓΜΑ.....  

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επιμένει να υπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα επαναλαμβάνοντας το γνωστό «εκάμαμεν τζι εμείς». Ακόμη δεν έχουνε περάσει ούτε δύο βδομάδες από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της ομόσταυλης του χανούμισας Μαρκουλλή η οποία χωρίς λόγο ξεφώνισε συγνώμη εκάμεν τζι εμείς. 
Καθόλου τυχαία φυσικά και έκλαμψη της Μαρκουλλή, όπως τυχαία δεν είναι και η συμμετοχή της στο τραπέζι των δήθεν διαπραγματεύσεων γιά το Κυπριακό ως σύμβουλος του Ανανιστή Νίκου Χρυσάνθου Ανανστασιάδη.  

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσχεδιασμένες ενέργειες, σενάριο των ξένων αφεντικών τους που αποσκοπούν στην σκόπιμη παραπλάνηση, πρόκληση έντασης κι αποπροσανατολισμού από το ξεπούλημα που συντελείται, την εφαρμογή της λύσης διάλυσης της Κ.Δ.  Τα έχουνε όλα συμφωνημένα, τροχιοδρομημένα και τα εφαρμόζουνε κομμάτι, κομμάτι. Ούτε θα ζητήσουνε την έγκριση του λαού ούτε λογαριασμό θα δώσουν. Υπηρέτες των ξένων είναι, προδότες με βούλα.triklopodia. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ