RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΦΙΤΗ.....ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι μόλις 8,5 ετών και έχει καταφέρει να κλέψει όχι μόνο τις καρδιές των τηλεθεατών αλλά και όλων των πρωταγωνιστών της σειράς του MEGA Κύπρου Ζωή Μου. 
 
Η Ειρήνη Παφίτη είναι μόλις 8,5 ετών και μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες - μαζί με όλο το εξαίρετο καστ - της δραματικής σειράς του MEGA Κύπρου. 
Ασχολειται με το θεατρο, λατρεύει τη μουσικη αφού παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα χορού hip hop ενώ έχει αδυναμία και στον αθλητισμο αφού κάνει ενοργανη και judo.  

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο πανέμορφα κοριτσάκια που παίζουν στην κυπριακή τηλεόραση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η μικρή Ειρήνη παίζει πολύ καλό ποδοσφαιρο ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα ζωα (έχει ένα σκυλάκι και ένα κουνελακι).

Όσο για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.... Να πούμε απλά πως με το που φθάνει στα γυρίσματα όλοι ανεξαιρέτως οι ηθοποιοί την λατρεύουν και τρέχουν να την πάρουν αγκαλιά πριν αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες.... Άλλωστε οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.... πως ένα καινούργιο αστέρι γεννιέται... ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ