RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ....

Λευκωσία: Φθάνει την Πέμπτη στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα B’, για σύντομη επίσκεψη.  Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ΄  ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.  

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί  Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.  
Τον Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.  Σκοπός της επίσκεψης είναι η ανασκόπηση και περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιορδανίας, καθώς επίσης και η ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων στην περιοχή.   
H Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί κατά διαστήματα  Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, 2016 λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Βασιλιά της Ιορδανίας, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.  Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.  Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή .philenews.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ