RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

"ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ"

 Για όλους και για όλα μίλησε στις ΤηλεΩρες και στον Ανδρέα Μακρή ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου... 

Ο γνωστός τραγουδοποιός μιλάει για τα ταλέντα του νησιού μας, τις καλές φωνές που διαθέτει, το... νερό που πίνουμε αλλά και τα επόμενα του σχέδια.

Κωνσταντίνε, τελικά υπάρχουν ταλέντα στην Κύπρο μας ή φταίει όντως το νερό που πίνουμε....χαχαχαχα

Χάχαχα, μα υπάρχουν ταλέντα στην Κύπρο γιατί φταίει το νερό που πίνουμε. Σοβαρά τώρα, έχει να κάνει με το DNA ενός λαού, με την κουλτούρα του, με την γεωγραφική μας θέση είμαστε σταυροδρόμι πολιτισμών, είμαστε ακριτικό κομμάτι του ελληνισμού, οι ακρίτες γενικότερα έχουν μία μουσικότητά και παίζει ρόλο μεγάλο και η "τραγουδιστή"μας διάλεκτος. Επίσης εμείς οι κύπριοι μάθαμε αιώνες τώρα τον πόνο, την χαρά την θλίψη, τη λύπη, τη γιορτή να την κάνουμε τραγούδι.

Η κρίση έχει χτυπήσει από πολύ νωρίς το χώρο της δισκογραφίας.... Πιστεύεις πως τα talent show είναι ένας τρόπος να βοηθηθούν κάποια ταλέντα να κάνουν ένα βήμα μπροστά....

Σίγουρα τα talent shows βοηθούν τα νέα ταλέντα που αξίζουν να βρουν ένα βήμα για να ξεχωρίσουν και να κάνουν τη δική τους αρχή στη μουσική, στο τραγούδι, στο χορό. Η κρίση δεν άφησε και πολλές διόδους για να μπορούν οι νέοι άνθρωποι που θέλουν ασχοληθούν με το τραγούδι να έχουν τη δική τους ευκαιρία στο όνειρο. Παρόλα αυτά τονίζω ότι το δικό μας τάλεντ σόου είναι περισσότερο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό για τα μικρά παιδιά και ευχάριστο για τους μεγαλύτερους τηλεθεατές.


Αν ξεκινούσε τώρα η καριέρα σου θα έκανες το βήμα αυτό να πας σε talent show....

Δεν ξέρω να σας απαντήσω με σιγουριά. Έχω μία επιφύλαξη στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα νέα ταλέντα αυτά τα talent shows. Πέφτουν στα βαθιά χωρίς καμία παιδεία πολλές φορές και η ευκαιριακή δημοσιότητα τους προκαλεί κακό γιατί είναι πολύ επικίνδυνη. Αν ήταν όμως η μόνη οδός για να ξεκινήσω το τραγούδι ίσως και να πήγαινα γιατί ότι και να πούμε οι παραγωγές αυτές είναι πολύ μεγάλες, εντυπωσιακές και δίνουν ευκαιρίες.

Εκτός από το DanSing Junior τι νέο ετοιμάζεις...

Έχω πολλή δουλειά με την προώθηση του καινούργιου μου τραγουδιού "Και βάζω ένα Πάριο" , το οποίο κυκλοφόρησε εδώ και τρεις μήνες και πηγαίνει πάρα πολύ καλά, σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Είναι ντουέτο με το σπουδαίο Γιάννη Πάριο , έτσι κι αλλιώς είναι γραμμένο για αυτόν και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Εμφανίσεις έρχονται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη λίγο πιο μετά αλλά και μια σειρά παραστάσεων στη Λεμεσό, στον ανακαινισμένο πολύ γνωστό χώρο Νότες που μεταμορφώθηκε σε live clubbing, μαζί με την αγαπημένη μου Δέσποινα ολυμπίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ξεκινάμε στις 9 Σεπτεμβρίου και σας ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό και ανατρεπτικό για τα δεδομένα της Κύπρου, με αέρα Αθήνας και γεύση από τα πιο hot θεσσαλονικιώτικα στέκια.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ