RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ....

Αναστατωμένοι οι νοσηλευτές Σε κρίση ο κατάδικος - Χτύπησε τρεις αστυνομικούς και έσπασε το πόδι του  Χαμός προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, γύρω στις 20:00 χθες το βράδυ όταν κατάδικος όπου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας έπαθε ξαφνική κρίση, με αποτέλεσμα να σπάσει ό,τι έβρισκε μπροστά του.  

Ο κατάδικος που είχε μεταφερθεί από τις Κεντρικές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας την προηγούμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου χτύπησε τρεις νοσηλευτές, καθώς και τρία μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν στο Νοσοκομείο από τους αναστατωμένους νοσηλευτές. Ταυτόχρονα, ο κατάδικος κατάφερε, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, να σπάσει το πόδι του.  
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον βαρυποινίτη, με αποτέλεσμα να του χορηγηθούν ηρεμιστικά χάπια καθώς και οι πρώτες βοήθειες.  Ανάστατοι οι νοσηλευτές  Το Δ.Σ. του Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ, αποφάσισε ως πρώτο μέτρο, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό, να προχωρήσει σήμερα σε αυθόρμητη δίωρη στάση εργασίας του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, αυτή την ώρα μέχρι τις 1μμ στο προαύλιο του Θαλάμου εισδοχής αντρών.  Σε συνέχεια θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ. για να αποφασισθεί κλιμάκωση των μέτρων, μη εξαιρουμένης της απομάκρυνσης των μελών από την Πτέρυγα 10 των Κεντρικών Φυλακών, σε περίπτωση που θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ