RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ WATER PARK - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Το θεματικό υδροπάρκο WaterWorld στην Αγία Νάπα βρέθηκε για ακόμα μια φορά ανάμεσα στα κορυφαία υδροπάρκα του κόσμου καθώς το PopSugar με το βίντεο ‘‘5 Wildest Water Parks around the World’’ το κατέταξε ανάμεσα στα 5 υδροπάρκα με τις πιο συναρπαστικές νεροτσουλήθρες παγκοσμίως. Καθημερινά εκατοντάδες κόσμος απολαμβάνουν, νερό, παιχνίδια αλλά και τον καυτό ήλιο της Κύπρου...


Το PopSugar είναι παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα με έγκυρα άρθρα που καλύπτουν θέματα παντός επιστητού. Τα βίντεο στο κανάλι του PopSugar ξεπερνούν τους 80.000.000 θεατές μηνιαίως. 
 
Το τελευταίο βίντεο του επιτυχημένου PopSugar, το οποίο ήταν αφιερωμένο στα υδροπάρκα που θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει το WaterWorld Themed WaterPark Ayia Napa.  
Η νεροτσουλήθρα Drop to Atlantis έκλεψε τις εντυπώσεις με τα οπτικοακουστικά εφέ της. Εντυπωσιακά ζωγραφισμένη και ειδικά φωτισμένη, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους θαρραλέους επισκέπτες της. 
Η Aeolos Whirlpool υπόσχεται γύρους δροσιάς, διασκέδασης και υψηλής αδρεναλίνης ενώ για τους πιο τολμηρούς οι νεροτσουλήθρες Zeus Thunderbolt & Lightning και Quest of Heracles είναι ιδανικές για να δοκιμάσουν τα όριά τους. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ