RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ SHOWTIME-CY - "ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ... ΚΑΚΟ"

Ο τρόπος που έπραξαν αλλά και τα όσα μαρτυρούν στο ShowTime-cy, φαίνεται πως οι δύο δράστες του άγριου φονικού από την πρώτη στιγμή που εθεάθησαν εκεί κοντά που έγινε το έγκλημα, έδειχναν ανήσυχοι και με σπασμοδικές... κινήσεις. 

Το ShowTime-cy βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο τόπο του εγκλήματος και άνθρωποι που ήταν εκεί στα δέκα περίπου μέτρα από τον άγριο φόνο του 22χρονου τουρίστα μαρτυρούν πως... κάτι συνέβαινε, αλλά και ο τρόπος των κινήσεων τους όταν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το κακο, έξω από διπλανό μπαρ όπου δολοφόνησαν τον George Low. 
"Ήταν βιαστικοί, ο ένας μπροστά και ο άλλος ελάχιστα πιο πίσω. Έδειχναν θυμό ενώ ο ένας κατέβηκε βιαστικά από τα σκαλιά προς το εκκλησάκι και λίγο αργότερα ανέβηκε, όπου μάλλον φώναξε τον άλλο. Ξανακατέβηκαν. Αφού ανέβηκαν και πάλι, ακούστηκε μια φωνή σαν να καλούσε βοήθεια, σαν να ήθελε κάποιος ασθενοφόρο. Ήταν στα Αγγλικά" 
Και τα ερωτήματα πολλά... 
Μήπως είχαν προηγούμενα οι δύο πλευρές και υπήρχε σκοπός για να γίνει το έγκλημα....
Μήπως ήταν φόνος εκ προμελέτης..... ?
Θα σκότωνε κάποιος με τετοιο φρικτό τρόπο τον οποιονδήποτε για μια λογομαχία ? Τα κλειστά κυκλώματα μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.... και ελπίζουμε να γίνει. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ