RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ SHOWBIZ - ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ....

Καμιά φορά ένα λάθος είναι ικανό να τινάξει τα πάντα στον αέρα... Έτσι συνέβη και πριν από λίγες μέρες όταν πασίγνωστο ζευγάρι της κυπριακής showbiz έγινε... μαλλιά κουβάρια. 

Ο λόγος, σύμφωνα με αποκλειστικά πληροφορίες του ShowTime-cy, είναι τα... επιπρόσθετα σιλικονάτα στήθη που ακριβοπλήρωσε ο γνωστός σύζυγος στην κρυφή ερωμένη του και η γυναίκα του - κυρία της καλής κοινωνίας της Κύπρου - τα ανακάλυψε τυχαία μέσω τράπεζας. 
Σύμφωνα με το γαργαλιστικό ρεπορτάζ, εκείνος πήρε κρυφά την ερωμένη σε έναν από τους πιο καλούς πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να της κάνει το όνειρό της - και το δικό του - πραγματικότητα. 
Να της κάνει προσθετική αλλά και ανόρθωση στήθους προκειμένου να τα απολαμβάνει στις απαγορευμένες μέρες και νύχτες του έρωτα τους. 
Έλα όμως, που εκείνος ξόδεψε σχεδόν 8,000 ευρώ και τα πλήρωσε μέσω πιστωτικής κάρτας κάτι που μερικές εβδομάδες αργότερα φάνηκε στον αναλυτικό του λογαριασμό. Η σύζυγός του και πασίγνωστη στον μαγικό κόσμο της Κύπρου τα ανακάλυψε όλα και έγινε του... κουτρούλη ο γάμος. Κι όλα αυτά για... ένα ή μάλλον δύο βυζιά.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ