RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ... ΚΥΠΡΟ


Στις 10 30  υπολογίζεται οτι πραγματοποιήθηκε η πτήση της Cobalt που ξεκίνησε απο το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Λαρνακα και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά απο ένδειξη για δυσλειτουργία στις βαλβίδες που τροφοδοτούν το εσωτερικό του αεροσκάφους με αέρα. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας όλοι οι επιβάτες ειναι ασφαλείς στο αεροδρόμιο της Αθήνας και αυτή την ώρα πραγματοποιείται ο δεύτερος έλεγχος στις μηχανές του αεροσκάφους. Ο πρώτος έλεγχος όπως μας αναφερθεί ηταν επιτυχής. Με βαση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η αναχωρηση της πτήσης υπολογίζεται σε μια ώρα. Όπως μας λέχθηκε δεν προκύπτει θεμα αλλαγής του αεροσκαφους. Ο εκπρόσωπος τυπου της εταιρείας Φιλοκυπρος Ρουσουνιδης ανέφερε στην «Κ» οτι οι πιλότοι της εταιρείας εχουν εντολή να ειναι ιδιαίτερα σχολαστικοι και στα πιο ασημαντα περιστατικα και να προσγειωνουν τα αεροπλάνα.

Η πτήση προς Λαρνακα
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το πρόβλημα με την μια απο τις δυο βαλβίδες αέρα του αεροσκαφους, αρχικά, παρουσιαστικό πέντε με έξι λεπτά μετά την απογείωση απο το Μακεδονία. Το αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 8 χιλιάδες πόδια. Στην συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόβλημα παρουσίασε και η δεύτερη βαλβίδα. Αμέσως όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο πιλότος ξεκίνησε την διαδικασια προσγείωσης για το αεροδρόμιο της Αθήνας. Διαψεύδονται έντονα οι πληροφορίες για αποσυμπίεση της καμπίνας. Σε οτι αφορά την αναμονή 40 λεπτών πάνω απο το αεροδρόμιο της Αθήνας αυτή αποδίδεται στην μεγάλη κίνηση που υπήρχε. Το αεροπλάνο όπως υποστηρίζεται περίμενε να πάρει σειρά προσγείωσης.Πηγή: Η Καθημερινή
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ