RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΕΥΑΓΟΡΑΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ & ΜΑΡΙΟΣ - ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΗΣ.....

Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Μάριος Πουτζιουρής, Στέλιος Δημητρίου. Είναι τα τρία δυνατά αστέρια της Δόξα Κατωκοπιάς που δηλώνουν έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος να βάλουν φωτιά στις αντίπαλες εστίες. 

Ο Ευαγόρας Χατζηφραγκισκου γεννήθηκε στις 29/10/1986 είναι Σκορπιός στο ζώδιο άρα... "χτυπάει" αλύπητα τον αντίπαλο και ότι τον πληγώνει ενώ κατάγεται από το χωριό Ασκάς. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Στρόβολο ενώ τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στο ΑΠΟΕΛ μέχρι τα 21 του χρόνια ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ολυμπιακό, Σαλαμίνα, Ομόνοια και τώρα Δόξα.  Χομπι του: ποδόσφαιρο, καφετερειες, ψάρεμα, κυνήγι ενώ η μεγάλη του αδυναμία τα σκυλιά.

O Στελιος Δημητρίου γεννήθηκε στις 4-10-90 είναι Ζυγός στο ζώδιο άρα.... εκτός από την γοητεία είναι και πολύ καλός διπλομμάτης σε αρκετά θέματα που τον αφορούν. Τελείωσε την ακαδημια Απολλων Λεμεσου, ενώ έχει παίξει στις Νικος & Σωκρατης Ερημης, Ακριτας Χλωρακας, Απολλων Λεμεσου , Ερμης Αραδιππου, Λοκομοτιβ plovdiv, Ακροπολις ΙΦ Στοκχολμης και τώρα στη Δοξα Κατωκοπιας. Είναι γεννημένος στο Λονδίνο ενώ μεγάλωσε στην Λεμεσό και πια μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας! Χόμπι εκτός από το Playstation, οι βόλτες σε καφέ, να βλέπει αγαπημένες ξένες σειρές ενώ όσοι τον ξέρουν υποστηρίζουν πως είναι έμπιστος φίλος. 

Ο Μαριος Πουτζιουρης είναι μόλις 22 ετών ενώ στο ζώδιο Τοξοτης που σημαίνει ταυτόχρονα Πεισματάρης, αλλά και... εξερευνητής. Ότι σκεφτεί θα το κάνει κι ας γκρεμιστεί ο κόσμος γύρω του. Εχει παίζει σε Ερμη Αραδίππου, Οθελλο, Εθνικο Άχνας ενώ τώρα αστέρι της Δόξας Κατωκοπιάς. Λατρεύει το τέννις, ενώ αν τον δεις να παίζει μπάλα με τους σκύλους του μην παραξενευτείς. Είναι κι αυτό ένα καλό είδος προπόνησης εκτός από τις καθημερινές που κάνει με την ομάδα. 
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ