RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥ ΔΥΤΗ


Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση Ελληνοκύπριου δύτη στη θαλάσσια περιοχή Πωμού, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 19:35, ύστερα από κινητοποίηση της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο δύτης, ο οποίος δηλώθηκε αγνοούμενος στις 18:40, εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και μεταφέρθηκε με τα πλωτά μέσα στο αλιευτικό καταφύγιου Λατσιού.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό του στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.
Πρόκειται για Ελληνοκύπριο ο οποίος είχε επισκεφτεί την περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Για τον εντοπισμό του, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) ενεργοποίησε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» και κινητοποίησε ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού και Ε/Π της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της ΕΦ με τη συνοδεία νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας, τα οποία εκτέλεσαν έρευνα στην περιοχή που καθόρισε το ΚΣΕΔ. Παράλληλα ενεργοποιήθηκαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πόλης Χρυσοχούς για έρευνα στις ακτές.
Οι συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.  24newsΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ