RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Θλίψη στην νυχτερινή Αγία Νάπα αλλά και πρώτο θέμα στην Μεγάλη Βρετανία το άγριο φονικό νεαρού τουρίστα χθες βράδυ. 

Τα ξεμερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα, λίγο μετά τις 03:00 μαχαίρωσαν τον 22χρονο George Low κοντά στο εκκλησάκι της πλατείας. 

Οι δύο νεαροί Βρετανοί - όπου το θύμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, δούλευε τα προηγούμενα καλοκαίρι σε μπαρ της Αγία Νάπας ήρθαν για διακοπές, δέχθηκαν από δύο νεαρούς, ένας εκ των οποίο έγγχωμος χτυπήματα με μαχαίρι. 
 

Ο πρώτος, 22 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα με χτύπημα στο λαιμό ενώ ο άλλος, βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική με μικροτραυματισμούς. 
Η Αστυνομία από το πρωί διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ενώ ψάχνει μέσω κλειστών κυκλομάτων φωτογραφίες των δραστών ενώ στην κατάθεση του ο νεαρός που βρίσκεται στην κλινική ανέφερε λεπτό προς λεπτό πως έγιναν τα γεγονότα. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BBC Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ 

Αφαντοι οι δύο δράστες: Δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ τους είπε μεταξύ άλλων ο δεύτερος Βρετανός σύμφωνα με το ShowTime-cy όπου να συμβεί το μοιραίο χτύπημα. Μια μικρή συνηθισμένη για τα δεδομένα της Αγίας Νάπας λεκτική διαφορά λίγο πριν το μοιραίο χτύπημα μόνο. 
Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο πρώτος ύποπτος περιγράφεται ως έγχρωμος, νεαρής ηλικίας, κοντός, παχουλός και ψιλοκουρεμενος και φορούσε Τζην παντελόνι και άσπρο πουκάμισο, ενώ ο δεύτερος ως λευκός, νεαρής ηλικίας, κοντός, με κοντά μαύρα μαλλιά και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.  Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση. Πάντως, ήδη έχουν ενημερωθεί τα οδοφράγματα και τα αεροδρόμια για τους δράστες προκειμένου να μην διαφύγουν. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ