RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΓΑΛΑ - ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι έχει βάλει το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Σιγάλα.... 

Από τη μία ετοιμάζει το θεατρικό έργο "Ρεμπετικο Μυστηριο" του Κωστα Φερρη και μουσικη της Θεσιας Παναγιωτου ενώ σ αυτό αναμένεται να πρωταγωνιστούν 30 καλλιτεχνες επι σκηνης. Πρόκειται για ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς, χορευτές αλλά και τραγουδιστές ενώ η πρεμιερα θα γίνει στις 10 Σεπτεμβριου στο Ηρωδειο στις 21:00. Όσο για την παραγωγη αυτή ειναι από Το σπιτι του ηθοποιου.

Ταυτόχρονα έρχεται η παρουσιαση του βιβλιου της με τον τίτλο "Αφετηρια" που θα γινει στο φεστιβαλ του Vault στα τέλη Σεπτεμβριου και στο "Open september 5". 
Στην παρουσίαση του βιβλίου αναμένεται να μιλησει η εκλεκτή και λατρεμένη Άννα Φόνσου, ο Ιωαννης Παππουτσακης ενώ θα παιξει η σολιστ Αρτεμις Γαιτανου. 
Και να ταν μόνο αυτά. Η Κατερίνα Σιγάλα ολοκλήρωσε τα γυρισματα δύο ταινιων μικρού μήκους με τους τίτλους "Γιατι" η οποία είναι κοινωνική ενώ η δευτερη φέρει τον τίτλο "Anima" και ειναι θριλερ.  H ίδια πάντως μιλώντας στο ShowTime-cy λέει χαρακτηριστικά για όσα βιώνει πως "Η επιτυχια που ο καθενας εχει ορισει για τον εαυτό του, ερχεται σκαλι σκαλι και δεν υπαρχει ανσασερ. Δε σταματας να αγωνιζεσαι ποτε για τα ονειρα σου αφού ως γνωστών αυτα ΣΕ ΖΟΥΝ!!!ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ