RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΤΟ ΝΕΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ - Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Η φωνή των πολιτών, αποκτά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά δύναμη.  Η εκπομπή Έχεις Μέσον, δίνει βήμα στους χιλιάδες πολίτες που βιώνουν καθημερινά τα κακώς έχοντα της κρατικής μηχανής και δεν έχουν πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας.  

Στα οχτώ χρόνια ζωής της, η εκπομπή Έχεις Μέσον στάθηκε δίπλα στους πολίτες που έδειξαν εμπιστοσύνη και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.  
Την σκυτάλη παίρνει, η Στέλλα Στυλιανού, όπου δεσμεύεται να δώσει μάχη μαζί με τους πολίτες για ένα κράτος χωρίς κοινωνικές αδικίες ,στρεβλώσεις, ρουσφέτι και αναχρονιστικές πρακτικές.  
Η Στέλλα Στυλιανού δίνει καθημερινό ραντεβού από τις 15:00 έως τις 16:00 με ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές γύρω από τα καυτά θέματα της επικαιρότητας.  
Μαζί με ειδικούς, τεχνοκράτες, πολιτικούς και επιστήμονες τα προβλήματα των πολιτών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δίνονται λύσεις όπου μπορούν ενισχύοντας τη μαζική προσπάθεια για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ