RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Χειροπέδες φόρεσε, μετά από τρία χρόνια αναζήτησης σε χώρες της Ευρώπης, ο καταζητούμενος Γεώργιος Κρασόπουλος, ο οποίος εξαπάτησε χιλιάδες Κύπριους άνεργους υποσχόμενος εργασία και καλό μισθό σε οικοδομές στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Ο Γεώργιος Κρασόπουλος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μοχάμεντ Τζαμέλ Μπεν Χασέν από την Τυνησία συνελήφθη πρόσφατα στην Ελλάδα και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την έκδοσή του στην Κύπρο.
Η διαδικασία έκδοσής του στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί περίπου σε ένα μήνα και θα δικαστεί για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και για καταδολίευση, για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και για πλαστοπροσωπία, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με το αδίκημα της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, της εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μοχάμεντ Τζαμέλ Μπεν Χασέν εμφανίστηκε στην Κύπρο ως Γεώργιος Κρασόπουλος, διευθυντής της εταιρείας «G. Krasopoulos International» το 2013, ο οποίος έταζε σε Κύπριους ανέργους εργασία με υψηλές απολαβές στη Γαλλία. Ο ίδιος εξαπάτησε περίπου 465 πρόσωπα, οι οποίοι κατέβαλαν ο καθένας το ποσό των 620 ευρώ ως προκαταβολή για το ταξίδι τους στη Γαλλία.
Ο μεγαλοαπατεώνας κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ από τους ανυποψίαστους πολίτες, ενώ μόλις εισέπραξε τα χρήματα εξαφανίστηκε από το νησί.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ