RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

  Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δύο δραστών της στυγερής δολοφονίας νεαρού Βρετανού τα ξημερώματα, στην Αγία Νάπα.  

Οι δράστες τραυμάτισαν επίσης συνομίληκο ομοεθνή του.  Ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε ότι ο ένας από τους δράστες είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα με τους δύο Βρετανούς, οι οποίοι εργάζονται στην Κύπρο. 
Οι δύο περπατούσαν στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, όταν δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από τους δράστες, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στο λαιμό και ο δεύτερος στην πλάτη. Μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, οπου ο ένας υπέκυψε αφού δεχθηκε τραύμα στην καρωτίδα, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 
Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες μέσω των κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες είναι αλλοδαποί, ωστόσο παραμένει άγνωστη η εθνικότητά τους. Ο ένας από τους δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μελαμψός, κοντός, λίγο παχουλός, με πολύ κοντά μαύρα μαλλιά.riknew ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ