RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΕΦΡΑΙΜ: "ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ..."

Κι επειδή στο ShowTime-cy τίποτα δεν γράφεται χωρίς να το τσεκάρει, ναι είναι αλήθεια η Χριστιάνα Αριστοτέλους περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Από το πρωί οι φήμες εγκυμοσύνης της γνωστής παρουσιάστριας με τον άσο του ποδοσφαίρου έδιναν κ έπαιρναν. 
Πως όμως ξεκίνησαν όλα και πως το ShowTime-cy επιβεβαίωσε την είδηση; 

Έτσι προδώθηκε το μυστικό

Το πρωί η Χριστιάνα Αριστοτέλους επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για τυπικό τσεκ απ. 
Την εγκυμοσύνη εκείνη και ο αγαπημένος της Γιώργος Εφραίμ την γνώριζαν εδώ και δύο εβδομάδες όμως ήθελαν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Η επίσκεψη όμως στο γυναικολόγο της σήμερα το πρωί φαίνεται πως... πρόδωσε το μυστικό τους και άρχισαν οι φήμες να φουντώνουν. 

Η επιβεβαίωση στο ShowTime-cy

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας του ALPHA μιλάει αποκλειστικά στο ShowTime-cy για την απόλυτη ευτυχία τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 
"Ναι, είναι αλήθεια, είναι έγκυος η Χριστιάνα και σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδι" λέει ο ίδιος άνθρωπος αποκλειστικά στο ShowTime-cy και συνεχίζει "Δεν έχει αρκετό καιρό που το ξέρουν όμως προτιμούσαν να το κρατήσουν λίγο ακόμα μυστικό. Άλλωστε, για τις γυναίκες οι πρώτοι μήνες εγκυμοσύνης είναι πάντα δύσκολοι και έτσι πρέπει να περιμένουν. Όμως η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια και ο άσος του ποδοσφαίρου περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.."  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ